- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
CandyDan
újonc
Van egy accountom ami c***o@gmail.com címen. Képen látjátok hogy 2024.12.01.én lett létrehozva. Ez nem igaz. A másik képen látjátok, hogy korábban is jött már rá email az electronic artstól.
Ezen az accounton volt kb. 20 játék. Ma be szerettem volna lépni de nem sükerült jelszó hiba miatt.
Jelszó resset majd belépés után vettem észre hogy nincsenek meg a játékok. Nicknevem nem az ami be volt írva, sem szültési dátum nem jó és profil kép sincs beállítva.Probáltam ügyfélszolgálattal beszélni de csak fordítóval tudtam írni mert nem tudok angolul.
Sajnos nem jártam sikerrel, nem értik mi a baj szerintem el is beszélünk egymás mellett.Nem igazán tudom mi tévő legyek. Nem tudja valaki mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest