Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Farkassacred

őstag

válasz Yodamest #12555 üzenetére

Én pont most értem a végére a Dlc-nek, az eleje tetszett még és a várak benne, de a végére elég üres lett minden. A fejlődési system katasztrófa szerintem a sima játékhoz képest, olcsó húzásnak tartom. Én is a kovácsolást és a statot húztam volna tovább. 15k-t így utólag nem tudom hogy megért e. Lehet leállok ezekkel a kiegészítőkkel, drágák is és az alapjáték után már nincs is kedve az embernek még 50-80 órát rohangálni valszeg. A sima játék 10/10.
    Apropó, a dlc-ben a boss még le se ment, de nem is biztos hogy fogok vele foglalkozni. Jön inkább a kövi souls.

• Bad Pritt

félisten

válasz Yodamest #12555 üzenetére

Mi lett volna, ha csak annyi van, hogy a DLC területen lévő fegyver nyersanyagokból magasabb max szintre húzhatók a fegyverek?

Nem lett volna jó megoldás, játékmechanikailag és a sandbox szempontjából ezzel hátrányba kerülnél, szeded össze a nyersanyagot, fejleszted az adott fegyvert. Ehelyett szeded össze a nyersanyagot és fejleszted a teljes karaktered bármilyen fegyver is van a kezében.

Vagy eltörlik a hardcapeket, tehát szimplán csak több értelme lenne minél magasabb szintre húzni a karaktert, szóval ha nehéz a DLC akkor voltaképp ugyanazt csinálod, amit amúgy is szintezel és fegyvert húzol.

És akkor aki 200-as szinten átlép a DLC-be az hirtelen ott superman lesz és legyalul mindenkit, mert nincs hardcap a statok skálázódásán, aki meg 80-as szinten az szenved? Jó lett volna. :D

A scadutree szintek balanszolásával launch idején volt baj, de maga a rendszer szolid és nagyfokú rugalmasságot ad a játékosnak. Dönthetsz úgy, hogy offolod és hard mode-ban tolod, vagy úgy, hogy felszeded mindet és akkor könnyű dolgod lesz, a kettő között rengeteg átmenettel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés