Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Én pont most értem a végére a Dlc-nek, az eleje tetszett még és a várak benne, de a végére elég üres lett minden. A fejlődési system katasztrófa szerintem a sima játékhoz képest, olcsó húzásnak tartom. Én is a kovácsolást és a statot húztam volna tovább. 15k-t így utólag nem tudom hogy megért e. Lehet leállok ezekkel a kiegészítőkkel, drágák is és az alapjáték után már nincs is kedve az embernek még 50-80 órát rohangálni valszeg. A sima játék 10/10.
Apropó, a dlc-ben a boss még le se ment, de nem is biztos hogy fogok vele foglalkozni. Jön inkább a kövi souls. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Yodamest
üzenetére
Mi lett volna, ha csak annyi van, hogy a DLC területen lévő fegyver nyersanyagokból magasabb max szintre húzhatók a fegyverek?
Nem lett volna jó megoldás, játékmechanikailag és a sandbox szempontjából ezzel hátrányba kerülnél, szeded össze a nyersanyagot, fejleszted az adott fegyvert. Ehelyett szeded össze a nyersanyagot és fejleszted a teljes karaktered bármilyen fegyver is van a kezében.
Vagy eltörlik a hardcapeket, tehát szimplán csak több értelme lenne minél magasabb szintre húzni a karaktert, szóval ha nehéz a DLC akkor voltaképp ugyanazt csinálod, amit amúgy is szintezel és fegyvert húzol.
És akkor aki 200-as szinten átlép a DLC-be az hirtelen ott superman lesz és legyalul mindenkit, mert nincs hardcap a statok skálázódásán, aki meg 80-as szinten az szenved? Jó lett volna.

A scadutree szintek balanszolásával launch idején volt baj, de maga a rendszer szolid és nagyfokú rugalmasságot ad a játékosnak. Dönthetsz úgy, hogy offolod és hard mode-ban tolod, vagy úgy, hogy felszeded mindet és akkor könnyű dolgod lesz, a kettő között rengeteg átmenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Google Chromecast topic
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest