Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
Many állítsd le magad!
Te egyébként mi vagy? (ez a neveletlen újonc beszólásod tetszik a legjobban, itt vagy kemény 74 napja és sértegetsz mindenkit, egyelőre gregorik nem mondott semmi rosszat, itt csak te vagy neveletlen de nagyon és még csak finoman fogalmaztam)
Itt vagy két hónapja és az alatt mást se csinálsz csak sértegetsz mindenkit aki nem a te szájízed szerint mond valamit (a múltkor nekem is beszóltál párszor már akkor is megfogadtam, hogy lépek valamit).
Szerintem gyorsan fejezd be ezt az undorító stílust mert kérni fogom a bannolásod.
Tudok mutatni jópár mocskos megjegyzést a részedről a moderátoroknak.
Eleve a lopott játékaid is alapelv ellenesek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Samsung kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Formula-1
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest