- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Szólánc.
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6398 üzenetére
... ...melehetősen közelről...3 éve járunk... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
gamerkiller
senior tag
válasz Um-By-Key #6391 üzenetére
Nem repülős kormányom van hanem Logitech 3 Attack botom. Imádom, nagyon jó bot és elég drága is volt. Pesten vettem még anno a Camponába.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
pohár
félisten
Hajjajj
Nem megyünk a pécsi bulira?
Special buli lesz, azt mondták hogy nagyon odab@szós party lesz, olyan hang lesz, hogy bekulázolStr8... a Fedde Le Grand party-n Dynacord hangrendszer volt, hát nemkicsit szólt jól
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Um-By-Key
tag
Gamekiller: nemrég én is kipróbáltam a repzajos gémet....
Neked van hozzá repülős kormányod??....
Kiicsit komoly úgy...Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
tomyoy
senior tag
helo mindenki szefvasztok!Boldog néévnapomat és hp mindörökkés!
boldog újévet kívánok netket!
ma este totál mondjuk már megvotol az előtotál na puszi
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
válasz Str8 sk8r #6378 üzenetére
RÖHEJ
Jaj ez a sok helyesírási hiba
Tegyétek már fel az új Mozillát
Mondjuk én IE6-ot használok, így sincs helyesírási hibám...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6386 üzenetére
...itt kedvedre szemezgethetsz...sajnos ma ilyen napom van... ...bárkivel előfordulhat... ...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6384 üzenetére
...volt bizony... ...még cifrább is... ...zeneileg mindenevő vagyok...
-
gamerkiller
senior tag
válasz Str8 sk8r #6383 üzenetére
Talicska is volt?
Amúgy te milyen zenét szeretsz? Depresszió-Aki érdekel. Gyáá mennyi mindent történt velem ennek a zenének az idelye alatt
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6382 üzenetére
...sosem lehet tudni... ...de azért az tény, hogy egy szakmai forumon furán mutat a talicska, és a petrezselyem... ...
-
gamerkiller
senior tag
Láttam itt Ph!-n elég furcsa hírdetést.. pl: petrezselymet árult itt egy srác.. Kérdem én Ki akar venni ma itt Ph!-n petrezselymet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Str8 sk8r
őstag
...sajnos csak az első 50 HSZ- látható számomra...51-52-53 nem... ...sebaj...viszont a gőzkamrás heatsink-ed lehet megveszem mindkettőt, sőt ha lenne még vagy két-három, az mégjobb lenne... ...inkább este 9 után rádcsörrentenék, mert sok lenne a kérdésem... ...
[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
válasz Str8 sk8r #6378 üzenetére
Egy pici ám mindent eláruló szösszenet.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6376 üzenetére
...ha jól emlékezem, egy hirdetését talán olvastam is, de félelmetes volt látni, hogy nemcsakhogy egy szót nem bír helyesen leírni, de azok sorrendjével is komoly gondok voltak, illetve történt olyan, aztán pedig mégse semmi...vagy valami hasonló... ...egyszerübben: megtestesült helyesírási katasztrófa volt, megfűszerezve anyanyelvük közröhellyé tételével... ...
...Bordoi: valahol láttam itt zongorahúrt... ...jut is eszembe, megkeresem a hőkamrás hirdetésed, lehet kellene egy erölködőhöz, ahol nagyobb hőt kellene eldisszipálni... ...
[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
válasz Str8 sk8r #6375 üzenetére
Idegeink már rég nincsenek.
Már csak vegetálunk és nézünk ki a fejünkből. (időnként bután)Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
gamerkiller
senior tag
válasz Str8 sk8r #6375 üzenetére
Ja már értem.. Gondolom azt a Reni nevezetű egyedet is átengedték középiskolába...
Felőlem még szalonnának, webcamerának, telefonnak is szólíthatsz. Vagy tudod mit? Maradjunk a Senna-nál
-
Str8 sk8r
őstag
...a moderátorkodás acélosra kovácsolja az idegeitek... ...látom F.N.-nek is van humorérzéke... ...
...üdv gamerkiller...nem rövidíthetném a neved G.K.-ra? ...jelentősen megkönnyítené a neved leírását...amúgy a modik aláírása egy szó szerinti idézet valakitől(reni), és így a helyesírási hibák is...de ha itt tartunk "ha az igekötő a szótő elött áll:egybe írjuk"... ...
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz Foglalt név #6372 üzenetére
Nem különösebben érzem úgy hogy ez a pár másodperc amíg ezt leírtam hiányozna nekem az életemből
-
pohár
félisten
válasz Foglalt név #6368 üzenetére
Bocsika!GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Foglalt név
addikt
válasz gamerkiller #6371 üzenetére
Amíg ide irogatsz, az életedről
-
Bordoi
őstag
válasz gamerkiller #6369 üzenetére
Szerintem fussál neki még egyszer.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
gamerkiller
senior tag
válasz Foglalt név #6368 üzenetére
Az aláírásodban "most it lenél ki tépném" = itt lennél, ki tépném
-
pohár
félisten
válasz Str8 sk8r #6366 üzenetére
Akar a fülem ülni a játék előtt 12 órát míg Pestről New York-ba érek
[ Módosította: Foglalt név ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6365 üzenetére
...bizti komoly lehet az élmény... ...mikrof_s flájt szimet próbáltad már(több része is van)? ...
-
gamerkiller
senior tag
válasz Str8 sk8r #6364 üzenetére
Repülős Nagyon jó szimulátor, mindig azt csinálom, hogy beállítom hogy 10.000 méterről induljak, feljebb megyek, és onnan ilyen két színes füstöt bekapcsolom, és szabadesés durva kis trükköket lehet csinálni 2 machal II.világháborús gépekkel csak némelyiknek már leesik a szárnya, szétesik ekkora sebességnél, stb durca
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6363 üzenetére
...az a címe hogy "IL2"? ...valami rémlik, de nem ugrik be, hogy milyen témájú... ...
...rollins: ez az... ... ...
-
gamerkiller
senior tag
Ááá letöltöttem régi idők legnagyobb játékát! Imádtam, kár hogy csak demo!
Il2
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Csak beköszöntem.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
rollins
őstag
válasz Str8 sk8r #6360 üzenetére
Ááá megvan. Aranka vagyok Közvetlen nem akartam linkelni, mert nagyon csúnyán beszélnek.
-
rollins
őstag
Nem tudja valaki hol van az a Tomb Raider-es poén-videó vagy mi annak a címe, amin egy c.nő káromkodós telefonja megy alatta? :-)
-
gamerkiller
senior tag
Jó estét... Na de jó, nekem a telefonon ment el végleg. Maradok a jó öreg strapabíró 3510i-nél...
-
Um-By-Key
tag
Jéééé......
Lelkes Újonc lettem!!!!.....
Pezsgőt bontok!!!!!....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Um-By-Key
tag
A proci túl élte!!.....
Az van most ebben a gépben.....Elmontam érte 2 miatyánkot!..
De azért így hogy aludtam rá egyet.....Még így sem hiszem el!...
Miért nem olyanra csinálják hogy ha pukk akkor a venti tilt??.....
Na mind1!....Elmegyek rendszergazdának!...
De csak miután megszereltem a tápot!!
Bár ezen még gondolkozom...Lehet most a lakás fog leégni!![ Szerkesztve ]
Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Str8 sk8r
őstag
...miújság felétek? ...a multkór elmaradt a válasz asszonykád nővérével kapcsolatban... ...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Um-By-Key #6346 üzenetére
...tűzszerésznek már jó vagy... ...hatástalanítottál egy időzített számitógépet... ...amúgy hallottam már ilyenről... ...de már a multor is mondtam: azt a lapot kinyírtad...de mostmár a tápot is tuti... ...talán még a proci túlélte, de kicsi az esélye... ...mindenesetre és jót visitoztam a sztoridon... ...hiába, mindígis meg tudtál nevettetni... ...
-
Um-By-Key
tag
Na én megyek dögleni.....
Ma is megszabadítottam eme bolygorót egy Jó cucctól!!!
De ezen akkor is ki vagyok akadva!!...A Venti belefujta az arcomba a lángot!!!
Good Night.....[ Szerkesztve ]
Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Um-By-Key
tag
Jol lakott az alaplap!....
Táp: Ultra Power Model:SD-T320PR
CPU: Intel Celeron 2.0Ghz
Egészségére!.....
Haljon meg a lova mikor rajta ül!!...Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Um-By-Key
tag
Ismét nagyon okos voltam...
Szét kellet szednem ezt a gépet!....Ne kérdezd!...csak!
Gondoltam ha már ugyis szét van akkor kipróba egy pukkant gépből az alaplapot a procimmal...
A gép is nálam pukkant...egy venti miatt....
Na de mondom lehet jó a lap......
Akkor meg csak egy proci 2000-ért és kész a gép...
Na össze is raktam....Lap + procim + táp....
Ha jó akkor ugyis vinnyognia kell mert no ram....
Ahogy össze érintettem a jumper...veni felpörög ...oszt le!....
Hát eddig bekapcsolt csak se kép se hang....
Akkor is mennie kell!!!!!
Ha össze érintve hagytam a jumpert akkor ment....
De csak 3 mp-ig....oszt megint tiltás!....
Hát mondom ennek akkor is mennie kell....
Hátha csak be kell ütni a szivét
Eljátszottam ezt a 3-mp után tiltós mókát vele addig...
Amég a csavarhúzó már fel volt melegedve a kezemben...
Na mégh egyszer és már bizti menni is fog!!!....
Na a 3. másodpercben már nem a tiltás lépett életbe.....
Hanem ahogy ott gugoltam a gép mellett a Táp csattant egy óriásit!...
Már ettől megijedtem!...
De az hogy egy 15 centis lángcsóva megpörköli a szemöldököm??!!!....
Le is ültem a földre......A Sötétben...mert a 2 villanyórát is levágta!!.....
Hát f@sza nem???....Mik vannak????....
Nem kell egy alaplap valéakinek??....eladó??.....Talán a cirkuszban nagy szám..
Nézzétek gyerekek:
Hogy fúj a táp ventije 15centis lángcsóvát egy ember arcába........
IÁ.: 300.000.Huf......Valaki???Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6344 üzenetére
...ez jól hangzik, csak közbe engem püföltek is meg ilyenek... ...és a halaskákat is sajna... ...am meló... ...
-
gamerkiller
senior tag
válasz Str8 sk8r #6343 üzenetére
Dolgozol? Ha igen akkor nagyon sok időd van nem tudom mi nem tetszik neked a pecában. Annak van 1 feelingje Ülsz a tóparton, csönd van, nem zavar senki, és amikor eredmény van, akkor meg örülsz
-
Um-By-Key
tag
Ugyan engem nem kérdezett senki...
De én sem szeretek....
De volt egyszer kétszer hogy pecáztam....
És még halat is fogtam....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6339 üzenetére
...gyermekkoromban megutáltatták velem... ...1éb-ként a modik jófejek, csak tartsd be az alapelveket, és nincs gond...ŐK is emberek, pedig sokan el se hinnék... ...
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz Str8 sk8r #6338 üzenetére
De nem jó a link... már 5* megnéztem és ugyan azt dobja ki mindig.. Amint beírtad, a következő hsz már az hogy nem jó a hivatkozás...Ment egy privát.. jó kis nőszemély
Mod: Ja már jó. Amúgy te mit gondolsz az itteni modikról? Én csak 1 fórumos oldalon vagyok regisztrálva, ahol nagy ritkán, de szoktam hozzászólni, de folyamatosan olvasom. Nem tudom ismered e a www.haldorado.hu-t, és hogy szeretsz e pecázni! Nem reklámnak, de nagyon jó oldalt
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6337 üzenetére
...miért nem nézed meg a linkemet kicsit visszább... ...ott a megoldás... ...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Um-By-Key #6335 üzenetére
...annyira nem érdekel a dolog, csak az zavart, hogy hülyének nézett... ...a cuccos nagyjából rendben is lenne, bár a ventiszabályzó részét még nem volt alkalmam tesztelni a kábelek hiánya miatt, csak a hőérzékelő kijelzése hiányos, azaz csak azt írja hol tilt le, az nem, hogy hány a fok... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6332 üzenetére
...valami olyasmi... ...
...Umbi: sajnos nem egészen az enyém, de majd kitalálunk valamit... ...egyenlőre felül köllen vizsgálódnom a két ez-köz barátságát... ...csak most nagyon el vagyok havazva az ilyenek miatt... ...
[ Szerkesztve ]
-
Um-By-Key
tag
-
gamerkiller
senior tag
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Um-By-Key #6329 üzenetére
...lap az van, de szingli-cseneles memkezzel...abit bd7-es...van egy 2.4-es cerka D, 256K kessel, de meg kőn lesni, hogy barátok-é... ...
...gamekiller:300A-s cerkák,+lap hozzája... ...körbe kén pislantanom... ...ha igényled, muszály leszek... ...
[ Szerkesztve ]
-
Um-By-Key
tag
Na nekem egy AGP-s S478-as 400Mhz-es lap köne meg hozzá egy 1,8-2,2Ghz-es INTEL PENTUM prockó....
Oszt jól meghúznám vagy 40%-al...Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Str8 sk8r
őstag
válasz gamerkiller #6327 üzenetére
...annyira még nem szaladt meg, hogy AM2-esek legyenek halomba a fészerbe, de ha gondolod, körbeleshetek p3-p4 kategoriába... ...
...mi ez a musz-szájt? ...
-
gamerkiller
senior tag
válasz Str8 sk8r #6326 üzenetére
Jó neked.. Akkor egy 4400+-nál nagyobb AM2-re én is beneveznék.
Ha én gépet újítok, muszáj eladnom az előzőt, hogy meglegyen a pénz az újra.. hihi
szerk: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Um-By-Key
tag
válasz Str8 sk8r #6323 üzenetére
Mi ez??....Pc Boltot nyitottál??....
" ...van itt minden mint a búcsúban...P2-P3-P4...AMD3200+...AMD X2 6000+/Misi K9a Platinum/Sapphire HD4830/2X1giga Twinmos4-4-4-10/2X1giga CSXO CEC xtreme overclocking DDR2-800/Samu F1 640giga/FSP400PSU... "
Akkor egy P4-es lapra meg procira beneveznék....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Um-By-Key
tag
Jó nagy héder van itt!!...
-
Um-By-Key
tag
Hát ha ekkora a pangás.....
Csak a hüle beszél magában......
Menek TV...meg csicsika......
Good Night.....Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Skype Nick: gfnichu
-
Um-By-Key
tag
Estét minden kedves bagolynak....
-
gamerkiller
senior tag
Hát ez kiborított... Ez egy fa.. vajon mit tennének akkor ha 24/7 be ezt kellene hallgatniuk?
-
Str8 sk8r
őstag
...jó pihenést...átadom üdvözleted...és ezúton küldeném neked útravalónak holnapra a "ha előrelátó csecsemő lettél volna" c. sziámi dalt... ...
...ez az igazi bioterror... ...mérgezem az agyadat ezekkel...de ha meghalgatod őket, tuti másképp fogod halgatni a tánczenéket is... ...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Str8 sk8r #6315 üzenetére
Uhh ezeket inkább majd holnap, mert lépek aludni!!
Üdv Aninak, és szép álmokat!!
-
Str8 sk8r
őstag
...na azért még ezt a papa kedvéért... ...ráadás sziámi...vágtázó halottkémek... ...
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...bocsika, csak Buherral dumáltam...
...nem Nyugdíjas még mindig azt mondja, hogy nem tud semmi bíztatót mondani... ...Tomate forumtárs segít ki... ...
...a kedvenc dalodtól még ez is különb... ...halgasd végig...tanulságos, és kibírod azt a pár percet... ...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz Str8 sk8r #6308 üzenetére
Naaah, csak összejött a dolog?
Az Öreg tudott végül szerezni?Hát a server sehogy, perpill nincs 6k-m havonta rá, semmire sincs kb
-
pohár
félisten
Jelen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VPN topic
- Külpolitika
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest