- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- VHS digitalizálás
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy építsünk otthoni labot III. (Mit vegyek?)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
trassher #4597 üzenetére
Eksön???
Én lépek zuhanyozni, majd reAddig is Sunshine radio!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz
trassher #4594 üzenetére
Oksa, reggle mennek buszok és vonatok Vásárosnamény fele is
Komoly a Barátok Közt-ös meg a Batman-es képTom:
KicsibenNagyban:
Az afterparty hajnali 5-től délig tart
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz
trassher #4592 üzenetére
I'm nineteen
A többiek is max 22Amúgy kavics és én maradunk a Bázisos afterparty-ra is
Jó éj buher, álmodj velem
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Hát ez van. Nekem is egyre kevesebb időm van gépezni. Ezer a dolog.
Megyek is szunyálni, mert reggel kelés
(#4587) pohár...az idő is teszi. Gagyi időben nem valami aktívak az emberek
Jók legyetek srácok...mentem alunni
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
válasz
trassher #4588 üzenetére
Motoznak a kidobók...
Ennyi kb...
Ki-be jöhetsz, se rendőr, se szonda meg ilyen hülyeségek
De szaerintem jöhetsz, és hozzánk csapódsz majd!!Eddig így leszünk: Kavics + Kavicsné
+ Kavicsné barátnője + Én + Tomyoy + Tomyoyné
+ NewL + Húga
+ Uncsija + Hayha
Eddig kb ilyen a felhozatal
-
trassher
addikt
Haver magyarázott hogy szonda meg motozás, nem lehet kijönni. Mondom te hülye vagy. Mit csinálna reggelig 1 helyen 10K ember kimászkálás nélkül?
Amúgy egy laposüveget szekuritisek kiszúrnak?pohár: mennék jah, csak lehet nem lesz kivel. Magam meg nem megyek
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
pohár
félisten
válasz
trassher #4584 üzenetére
Ahogy mondod
Jösz te is???buher... lehet... nah de ennyire??
Jujj... ma van apumnak a 42. szülinapja
De ma melóznia kell... délutános... így sajna nem tudunk ünnepelni...[ Szerkesztve ]
-
trassher
addikt
Szíp éccakát.
Jól látom hogy a DS-re készültök?
Redmi Note 7
-
pohár
félisten
Jaja
Amúgy ahogy olvastam, láttam hogy kb 20-25-30 ember írt kb a topicba, most megy kb 5-en...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Kicsit kutakodtam az ezelőtti Íccakás Totyikban...
, nincs mit hozzáfűzni
Kavics tetkójának bemutatása
Buher csalogató képe mikor kavics bedurcizott
HayHa mesterműve, a kép magáért beszél
Jaj azok a sézp napok...
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Bocs, hogy eltűntem, de dolog volt...
ja...ment a polír. Volt, hogy kidobtuk a trabiból a hátsó ülést és matracon nyomtuk az ipart.
Sipákoltak a csajok, hogy belátnak...de miután beleheltük, már nem volt gondJó ez a kép
...azért van ennél rosszabb ország is.
(#4570) sNORh ...csocsi
...ezen én is kifeküdtem
. Nesze neked magyar nyelv
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
A Sunshine rádión élő közvetítés a D.O.N.S buliról 1-től 4-ig!!!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
El ne hidd már...
Ki-be jöhetsz kedvedre, nincs kutyás rendőr, csak egy lazább motozás a Bázis kidobói felől, és ha elővételes vagy, 10 perc és bentvagy...
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
dehogy megyek, nemlesz az jó..
2óra mire bejuttok, kutyás rendőrök análbaszexuálnak ha beértek, ki nemmehettek, leszvagy 10k ember, nyomor..
jólesz nekem a kis zártkörű 30 fős kocsmai buli..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
pohár
félisten
válasz
buherka #4568 üzenetére
Jaj szegény te
Mindig volt polír
Nem esett szét a trabi??
Jah igen... Mostanában a kocsikulcs az elsődleges dolog meg a zseb tömöttsége...Áhh megvan!!!
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Emlékszem amikor régen jártunk bulizni és csajok bizony a szövegre buknak meg a dominanciára.
Pedig mi Trabant kombival jártunk...még is mi vittük el a legjobb bukszákat.
Régi szép időkMod...Kavics ma hívott. Szegénynek döglődik a gépe
...állandóan kék halálozik neki.
Remélem sikerült megoldania a problémát[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
válasz
buherka #4561 üzenetére
Ezt már láttam vagy 4 éve, de akkor beütött nekem is
Tom: csoporttársamnak pont ugyanez van csak ezüstben
Kolbilé
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Kösz...
fux=ékszer....nálam, oszt jól van.Nem találok most vonalzót, de olyan 40-50 cm lehet kb.
és jó nehéz
, nem fúj arany...tömör
Ezen röhögtem ma egy rohadt nagyot....
Azt hittem besz@rok a röhögéstőlOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
pohár
félisten
válasz
buherka #4559 üzenetére
Ez annyira nem is nagy...
Nem is fuxDe kétségkívül szép
Hány cm? 50-55??Áááá mindenki Sunshine Radio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ott a linkje fentébbÁááh ez a Nirvana feldolgozás ISTENI!!!!!!!!!
-
pohár
félisten
Wwwwááá te hülye majom
Felőlem jöhet az isMost a Ministry of Sound van, a Sunshine-on meg hajnali 4-ig ismert DJ-k mixei mennek
Okés buher, nem szaladok el
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Nah császtok
Mindenki hallgassa aki tudja
Winamp ==> Ctrl + L ==> http://195.56.55.180:8100/
Buher muti a fuxodat
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
na mi ez a punya?
nyiknyiknyiknyik
-
|*HayHa*|
aktív tag
Jaja
PH-tali debrecenbe
#### I <3 Deutschland ####
-
rootkiller
őstag
Egy kicsit fáradt vagyok, sok volt ez a karácsony. Most már jóó lenne pihenni, meg dobolni is.
Artengo TR 990 Pro
-
pohár
félisten
Vissza is ment egy fergeteges válasz
Jah Newl, a Vigadóban NewL lesz a DJ egy ideig
Pföjj[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
válasz
rootkiller #4546 üzenetére
Estét!
pálya??
érintetteknek küldtem püt
szilveszter miatt
nyiknyiknyiknyik
-
rootkiller
őstag
Gyóestét kívánók.
Artengo TR 990 Pro
-
Jhonny06
veterán
Egyébként viccet félretéve, nem hiszem, hogy ezzel - és ehhez hasonló szövegekkel bárkit is lehetne befolyásolni.
-
-
Jhonny06
veterán
Azon kondolkozom, hogyha egy bkv büntetésnél 8 naptári napot adnak a befizetésig, akkor lehet arra hivatkozni, hogy azért nem mentem be befizetni, mert az ünnepek alatt nem voltak nyitva és ezért lett a 8-ból 10 nap? Mert ha nekem meg van adva, hogy 8 nap, akkor azon napok akármelyikén legyen lehetőségem odamenni, szerintem ez így lenne tisztességes, mert amúgy csak 6-nál tartanék.
Előző szerdán először és valószínűleg utoljára megbüntettek és akkor:
Szerda: az adott nap
Csütörtök: 1. nap
Péntek: 2. nap
Szombat: 3. nap
Vasárnap: Zárva, bár nem ünnep miatt (kérdéses?)
Hétfő: 4.nap
Kedd: 5.nap
Szerda: zárva, ünnep miatt
Csütörtök: zárva, ünnep miatt
Péntek: zárva, ünnep miatt
Szombat, azaz holnap: befizetemMégha szigorú is vagyok magammal és a nem ünnep miatti vasárnapot is beleszámítom, akkor ez 7 nap. Ti mit gondoltok erről?
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
hát megteszek mindent! csak a kocsit kell intéznem, ha összejön akkor TOOOTTTÁÁÁL
közben hogy akarsz, ha ot lehet majd szeszt venni akkor 1 mire tudsz venni fél óra eltelik, 2 nembirod kifizetni, .....
én ha összejön akkor leparkolok, üveg-üveg fütyülős fél óra alatt, az ajtón még bejutok utánnaaa TOOOOTTÁÁÁL
azzal elleszek éjfél-1 ig ..... utánna józanodni kell .....reggel 6 ig táncsak....11 körül elindulunk haza
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
Taxiiiii???
Hát nehezen férünk el benne úgy hogy jöjjön Bea és barátnői is
Meg az agrár gecimessze van...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
<NewL>
addikt
férfi
dromedár,kidobó stb
gyertek hozzánksziini
onnan meg taxi 7[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pohár
félisten
Hááát akkor dögölj meg
Én hol leszek?? Majd az esti 7-es busszal bemegyek, és út a buszvégen talizok kavics assonykájával és társaivalMég senkinek se vett jegyet az a kula, még magának sem
Amikor a Loviban voltunk motoztak rendesen a Bázis kidobói
Oda piát nem tudsz bevinni, max ha a lyukadba dugod
Uncsid milyen nemű egyén??[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
mi 3an (tesóm,uncsi,én) az apartmanba leszünk az agráron..ott szivacs módjára leszünk
gondolkoztam ,h némi alkholot be kéne csempészni valamibe a főnixbe. 1 nem akarok várni 15 percet amig adnak egy fonnyat löttyöt 2 drágalesz
te hol leszel szivacs?
egyáltalán kavics megvette már neked..?
mondtam neki ,h ne vegyen neked,had álj sorba had izguljál ,h beférsz vagy nemThere's an app for that
-
pohár
félisten
-
<NewL>
addikt
Marco Demark feat. Casey Barnes - Tiny Dancer (Deadmau5 remi
legalább ilyet adjanak nekem bárányék,pofázás nélkülThere's an app for that
-
pohár
félisten
válasz
Foglalt név #4518 üzenetére
Akkor magyarul írj
-
tomyoy
senior tag
nincs mit, de ha sokáig folytaSSátok még, akkor én is elhúzok innen
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
válasz
|*HayHa*| #4515 üzenetére
Mppffpépfffmp mffmfmmmmffpáppp ppmmppmfmépffmpmmppppmmpppmfpppépmf mppmfmffm mmpmmmpppfmp
-
máyköl
veterán
Üdv mindenkinek! Bolog karácsonyt.
-
<NewL>
addikt
most nézem ,h az összes modinak van sapkája
mod: yetikének a fejebubja nem fázik[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz
Foglalt név #4508 üzenetére
Fmmffpmpppffmffpppfmpmppppm mpppmfémfm mffmpmmffófmpmmm mppffp mmmffp mmmfpmmmmfmpmmmpff, mpmmpp fmpmpp fmpfmfmpmppfmpm :Mpm Mppmfmffmmppmpmmff :Mpm pfmppféppp mmmppmúmfmffm, mmffmmmmmpmp pmpífpmápppmmffmmmff fpmppfpmp mfffmmppmmpppffmppmpm mpp mmmffp ppfpmfmpmmmmpmffmp :Mpm
#### I <3 Deutschland ####
-
|*HayHa*|
aktív tag
-
<NewL>
addikt
válasz
Foglalt név #4505 üzenetére
boldog karácsonyt!
mi az a fejed tetején?az marad?
There's an app for that