Aktív témák
-
mikado
tag
Mit dolgoztok?
A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
-
jasszer
őstag
Ma csak én vagyok ''szolgálatban''?
Végre megjött a pizzám...Apokalipszis? Ezeknek?!
-
qtrica
aktív tag
Miután hatalmas forgalom volt itt, felkészülök a váltásra, jónapot mindenkinek.
Yoda Jr.
-
szalai56
senior tag
Jó estét.
A baj csak az az állandó éjszakázással, (én az vagyok ) hogy a hétvégén is fent vagyok még hajnal 3-4 óráig. A szervezet ezt szokja meg, nehéz visszaállni. Nekem a hét vége szombat délután kezdődik és hétfő estig tartAmiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
paramedic
aktív tag
Miért nem alszom még?!
-
qtrica
aktív tag
Szép jó estét kivánok.Utolsó éjszaka megkezdődött.
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Csak lesz itt ma valaki.
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Megint itt.Hosszú lesz a mai nap már látom.
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Felkészülés a műszak átadásra.Esti viszlát.
Yoda Jr.
-
kypre
tag
nekem mára ennyi. Jó éjt Nektek, további jó forumozást, órarendet, munkát, miegymást.
Sziasztok
Kypre..voltam....Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
KMan
őstag
Teljesen igazad van, tisztaban vagyok vele, idoszakos dolog ez, tartosan nem lehet csinalni.
(ezert hagytam abba a kavezast, megjegyzem halkan egy korty alkoholt sem ittam mar 8 honapja, csak asvanyviz a nyero.) Cigit meg abbahagyom zaros hataridon belul. Szval annyira nem rossz a helyzet (Ja es nem is lovom magam)
Na megyek gamelek kicsit, jobbra FEL!Csak a balekok alszanak [SAS]
-
kypre
tag
Kakaó: esti beöntésre, csak nagyon nagy fáradtság esetén, és bár a párom szereti a pocim, azért figyelek, hogy ne gömbizomra gyúrjak
Te KMan, hallod, hogy a szived a májad, a veséd a gyomrod és a tüdőd is idő előtt fel fogja mondani a szolgálatot az biztos. Azért mert nem ütközik ki azonnal, attól még a dolgok hatnak, talán észre sem veszed. Szóval szerintem inkább makramézz, szeggyé hangyát, igyál fekete teát, rágózz, csak ezt ne csináld, mert azért a szervezet megbosszulja magát, és ha már ennyi sokat bagózol, vigyélbe minnél több tejterméket, mert az kimossa a nikotint a vérből, illetve gyorsabban mossa ki, mint a szervezet, azt amúgy tenné.
qtrica: ne aggódj, annyival biztos nem vagyok fiatalabb, és én is érzem már, hogy nem az igazi ez a rendszertelen élet...nincs mit tenni, az idő rohan...Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
qtrica
aktív tag
Nem tesz semmit. Az igazság az, hogy nem lehet megszokni az éjszakázást váltott műszakban.Átlehet állni folyamatos éjszakázásra, de egy szer igy egyszer úgy az nem megy.Ahogy olvasom ti fiatalabbak lehettek, most még nem érzitek talán annyira.Később viszont egyre nehezebben fogjátok tűrni.
Yoda Jr.
-
KMan
őstag
jaja! a meleg kakao + peksuti mikroban jo kombo elalvas elott. (szep hasad is lesz tole az tuti.) Regen literszamra ittam a kavet (mar 8 honapja nem ittam egy cseppet se), sajna mostanaban az energiaitalokra mentem ra igy, volt hogy egy ebrenlet alatt 8-10 doboz is fogyott. (doboz hatuljan a napi ajanlott adag, amit tilos tullepni az max 2, na ez hulyeseg, legalabbis meg elek assszem) amugy 3 hete nem ittam azt sem. + orult mennyisegu bago maradt (legutobbi ''maraton'' omon nehany napja 3 doboz is elment )
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
kypre
tag
háát, igen, a túlfáradás sz@r ügy. Vizsgaidőszak után, én is így tengődtem három napot, hogy alig bírtam aludni, aztán habos kakaó és vajas kalács, és az elnyomott egy 10-12 órácskára, és kezdhettem vissza állni a régi rendre...
....az órarendem ép azért lesz olyan passzentos, hogy semmit se lehet vele kezdeni, mert elmaradásaim vannak nekem is, és össze kell egyeztetni az idei eredeti tantervi órákkal...Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
KMan
őstag
Mivel buktam egy par targyat az elozo felevben es nincs keresztfelev, ezert nekem eleg laza lesz (legalabbis ahogy nezem), szval ha minden jol megy 2,5 nap bennt se leszek egy heten
Figya en nem azt mondtam hogy a xanax-al (meg a tobbi altato xarsaggal) vissza lehet allni, csak elalszol tole ennyi. Fejbevag, es 2 perc alatt mar alszol is, nem nehez belole felebredni..sata.. olyankor dobok be tabit max, ha mar nem aludttam 40-45 oraja es muszaly pihinni, mert kellni kell 4 ora mulva. Amikor mar annyira faradt vagy, hogy nem tudsz aludni. A szervezetet persze teli van koffeinnel, a szived majd kiugrik a helyerol. elmebeteg vazze Biztos volt mar nektek is ilyen, ha meg nem, akkor ''önnek azt nem ajanlom''Csak a balekok alszanak [SAS]
-
qtrica
aktív tag
Jó tipp köszönöm.Ki fogom próbálni. Bár csikó koromban sem aludtam valami sokat.
Bezzeg mikor katona voltam, 24 órából 23 és felet tudtam aludni!Yoda Jr.
-
kypre
tag
Szép jó estét neked is...én is igyekszem kihozni belőle amit lehet, dehát ultraszar, egyik nap bemegyek reggel nyolcra, aztán három likas óra, és utána este fél kilencig meg zsinroban előadások...ezek nem normálisak, én mondom...
qutrica: ha szeretnél könnyen visszaszokni az alvásra, mármint eredeti időben, akkor nem xanax, hanem citromfűtea, az természetes nyugtatóhatású, és alvászavarokra is jó. Szóval, nem vág fejbe, csak segít vissza állni, én is azt szoktam, ha húzósabb időszakok után jön egy kisebb normális, és szeretném kiélvezni azt....
[Szerkesztve]Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
qtrica
aktív tag
Jó estét mindenkinek.Megnyitom a ma esti éjszakai műszakot.
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Ebből sem lesz ma éjjel vitaparti .
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Elnézést hogy tegnap nem zártam le a műszakot!
Viszont most megnyitom a ma éjszakát.Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Szarokat nem szedek feleslegesen, nem jó átvágni a szervezetet.
Yoda Jr.
-
KMan
őstag
Szintén vagyok
-
qtrica
aktív tag
Kezdtem félni. Mi a pálya ma estére?
Yoda Jr.
-
Wolfy_
tag
jelen
-
qtrica
aktív tag
Sz'asztok! Délutánosok készülhetnek haza, kezdődik az éjjeli robot.
Yoda Jr.
-
Wolfy_
tag
udv mindenkinek!
bar mar majd 2 oraja hazaertem, de eddig mindenfele emil irassal baromkodtam. -
qtrica
aktív tag
Mi volt a PH-val délután illetve este?Nem lehetett elérni.
Yoda Jr.
-
NoLF
veterán
én csak szimplán nemtok aludni 5 napja. undorító dolog, napközben mint egy hulla olyan vagyok...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
KMan
őstag
És újra itt...
-
qtrica
aktív tag
Majdnem elfelejtettem: Szépjóestétmindenkinek! Megkezdem az éjjeli melót .Műszakosok sorakozóóóóóóóóó!
Yoda Jr.
-
Tanya-
tag
Itt legalább szól a zene...
-
Wolfy_
tag
kihalt minden, zene se szol...
-
thaler2
senior tag
válasz Winner_hun #1829 üzenetére
-
MarKoo
addikt
válasz Winner_hun #1826 üzenetére
Azzal te ne törődj. Majd én elintézem/megvédelek.
MOD: Kalandor nem azt mondta, hogy nincs alkohol?https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
thaler2
senior tag
Szevasztok jó éjt mindenkinek! Meki kaja előttem, füles a fejen!Indulhat a CS:Source
-
MarKoo
addikt
válasz Winner_hun #1824 üzenetére
Hát akkor meg hajrá. Azthittem ez manapság már magától értetődő.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
MarKoo
addikt
válasz Winner_hun #1822 üzenetére
Köszi. Remélem előtte jól hátbavágtad, hogy figyeljen máán.
-
F-ECT$
titán
-
Winner_hun
titán
LAN...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
szandisas
őstag
Mehalt a topic
szép jó estét annak aki még erre járaláírás
-
MarKoo
addikt
Nah végre végeztem a Windows reinstallal. Csupán 5 és fél óra volt 0-ról felhozni olyanra, mint régen... Elfáradtam, szal megyek aludni. Jó8.
-
senior tag
no mindjárt itt a váltáska, aztán már csak a gyerekeket kell szétszórni suli, ovi, s mehet a szunya.
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Viszlát
addikt
Félidő...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
qtrica
aktív tag
Hmmm..Már fel is keltem.Van még valaki aki ilyen keveset szokott aludni?
Yoda Jr.
-
senior tag
üdvözlöm a ''sorstársakat''.
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Wolfy_
tag
akkor ma is jo ejt azoknak, akik mar alszanak/aludni keszulnek, en meg jo(? ) szokas szerint tartom kicsit a frontot (ugy 2-3-ig).
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Éjszakai műszak...hmm...
Itthoni meló, gépet állítok össze + rendszert telepítek, mert holnapra le kell adnom és eddig csak húztam halasztottam
Az XP lassan felkúszik és én meg bekúszom a takaróm alá
Jó éjt PHhttps://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
qtrica
aktív tag
Nocsak-nocsak.Ismerős alakok az éj leple alatt PH-znak. Jóestét.Kicsit még nézelődöm oszt pizsivadászat.
Yoda Jr.
-
Viszlát
addikt
23:41... Hihetetlen lassan megy az idő...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...