Hirdetés
Aktív témák
-
KMan
őstag
Mivel buktam egy par targyat az elozo felevben es nincs keresztfelev, ezert nekem eleg laza lesz (legalabbis ahogy nezem), szval ha minden jol megy 2,5 nap bennt se leszek egy heten
Figya en nem azt mondtam hogy a xanax-al (meg a tobbi altato xarsaggal) vissza lehet allni, csak elalszol tole ennyi. Fejbevag, es 2 perc alatt mar alszol is, nem nehez belole felebredni..sata.. olyankor dobok be tabit max, ha mar nem aludttam 40-45 oraja es muszaly pihinni, mert kellni kell 4 ora mulva. Amikor mar annyira faradt vagy, hogy nem tudsz aludni. A szervezetet persze teli van koffeinnel, a szived majd kiugrik a helyerol. elmebeteg vazze Biztos volt mar nektek is ilyen, ha meg nem, akkor ''önnek azt nem ajanlom''Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
jaja! a meleg kakao + peksuti mikroban jo kombo elalvas elott. (szep hasad is lesz tole az tuti.) Regen literszamra ittam a kavet (mar 8 honapja nem ittam egy cseppet se), sajna mostanaban az energiaitalokra mentem ra igy, volt hogy egy ebrenlet alatt 8-10 doboz is fogyott. (doboz hatuljan a napi ajanlott adag, amit tilos tullepni az max 2, na ez hulyeseg, legalabbis meg elek assszem) amugy 3 hete nem ittam azt sem. + orult mennyisegu bago maradt (legutobbi ''maraton'' omon nehany napja 3 doboz is elment )
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
qtrica
aktív tag
Nem tesz semmit. Az igazság az, hogy nem lehet megszokni az éjszakázást váltott műszakban.Átlehet állni folyamatos éjszakázásra, de egy szer igy egyszer úgy az nem megy.Ahogy olvasom ti fiatalabbak lehettek, most még nem érzitek talán annyira.Később viszont egyre nehezebben fogjátok tűrni.
Yoda Jr.
-
KMan
őstag
Teljesen igazad van, tisztaban vagyok vele, idoszakos dolog ez, tartosan nem lehet csinalni.
(ezert hagytam abba a kavezast, megjegyzem halkan egy korty alkoholt sem ittam mar 8 honapja, csak asvanyviz a nyero.) Cigit meg abbahagyom zaros hataridon belul. Szval annyira nem rossz a helyzet (Ja es nem is lovom magam)
Na megyek gamelek kicsit, jobbra FEL!Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
jo pihenest neked! Te tanar vagy?
qtrica: nekem eddig a rekord a Bartok Belan 50 perc alatt 2 villamosmegallo a Kortertol a Gellert-ter fele. Ezert megyek mostanaban inkabb tomeggel, mert iszonyu hogy milyen dugok szoktak lenni a belvarosban.Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
hat ez nekunk ejszakasoknak nem annyira jo, mert en pl. csak a faradt gozbe irogatok, nagyritkan csak szakmai topicokba. Igen pont ezzel probaljak meg a ranghajhaszokat visszafogni. Akkor viszont szerintem szamolniuk kell azzal hogy a ranghajhaaszok szet fogjak offolni az osszes szakmai temat a hszek miatt.
mondjuk en mar lassan 3 eve itt logok megis csak fanatikus vagyok de leszarom
[Szerkesztve]Csak a balekok alszanak [SAS]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG V30 - vezércsel
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest