Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
aXXon
őstag
Gondoltam, hogy besunyizok egy dobozzal, de a lelkiismeretem győzött
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Hát együtt még nem éjszakáztunk, de ami késik nem múlik maximum nem jön el
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
-
KMan
őstag
heh a #3764-ben mar linkeltem magamrol egy igen elonyos kepet oks, majd fellokom oket ide csak a vegen nehogy belem szeressen mindenki
mar csak egy lesz ho vegen a vlsi. hazidolit mult het csut este megirtam es penteken leadtam, szval nagyjabol kesz vagyok. ebben a 2-3 hetes szunetben pedig dolgozni kene kemenyen.Csak a balekok alszanak [SAS]
-
aXXon
őstag
Ott vagyok jogilag, elég sokat szoktam hozzzászólni itt a fórumon a szélhámosos topikokban, a piacon.
-
aXXon
őstag
Egy országos biztonsági szolgálatnál vagyok fő igazságtevő diszpécser előtte egy másik szintén országos cégnél dolgoztam, ott is security vonalon, azt jobban szerettem, mint ezt, ott azért több emberem volt mint most (NEM VAGYONŐR VAGYOK írányítok )
-
aXXon
őstag
bár csak ott járnék, hogy ezen kelljen agyalnom te mit dolgozol ilyenkor?
-
KMan
őstag
meg mindig betegeskedsz? nalam az szokott bejonni (mondjuk altalaban kemeny vagyok csoki bacsi es kijarom) hogy forro furdo, telleg forro ugy 2 oraig, ami mar annyira legyengit hogy alag birok elmaszni az agyig, aztan nehany aspirin az agyban 1 liter forro teaval, nem algopirin mert az semmi, es kiizzadom es kialszom szigoruan 3 garnitura teli takaroval ugy 40 ora alatt. felkelek es ok.
szerk: megeri raszanni 2 napot ezzel a modszerrel mint 5-6 nap alatt kijarni es tanulni, mert megterul az ido.
[Szerkesztve]Csak a balekok alszanak [SAS]
-
aXXon
őstag
ááá ircen kvizelek Alig volt ma még valami eksön zenét is hallgattam már, most a tvt nézem ircelés közben
-
Smogus
őstag
Nekem is szigorlat hétfőn, de inkább alszom és holnap korántól nyomom estig
aludni úgyse bírok majd, mert ez ilyen vizsgadrukk nálam
lefekszem 10-kor de már 4-re biztos ébren leszek
Jó tanulást
MIből mész???
Én sziltanból nem jó dologHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
aXXon
őstag
hehe köszi igaz, hogy mostanában nem nagyon néztem be ide de majd mostanában gyakrabban járok erre
üdv néktek"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
KMan
őstag
regen nekem ugy jott be a legjobban hogy egy pohar, ugy 2 dl vorosbor tisztan(bar utaltam a bort vilag eletemben) es utana csak tisztan jo minosegu vodka (fi*nlandiat szerettem), ebbol korlatlan mennyiseg is mehet, amit persze az este folyaman siman kitancolsz magadbol. masnap semmi masnapossag. legjobb. pedig emlekszem iszonyu masnapos birtam lenni.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
heh radasul mind3bol egy nap es igy jonnek sorban orankent ahogy irtam. assemblybol es stat arambol ugy laza 90%-ot huztak (be se mentem, tudtam hogy ez lesz) es holnap van ''elvileg'' az utolso lehetsoeg. Franko ha egy temakort is bukok kibasztak szerdai kemia viszont nem lett rossz, rezgosen de 2-es meglesz
-
KMan
őstag
Köszi sajna meglesz. nagyon bele kell most huznom kulonben el vagyok vagva. minden targyamnak meg kell lennie, kulonben kirugnak ha megcsinalom minden muszakos kollegat meghivok egy sorre
szerk: kene majd csapni vmi ejszakas PH talit hajnali 3 kor vhol
-
KMan
őstag
sajnos nalam mostanaban minden nap illetve ejszaka egyforma. kezd csunyan felborulni a belso oram, nemtom mi van velem, hisz nem tegnap kezdtem az ejszakazast.
mar gimi is alatt is ilyen hulye voltam.
szerk: koszi, amugy is egyre ritkabban szorakozok. es persze akkor se TV-t valasztom mert szar a musor. ez a hetvege ugytunik kivetel
-
KMan
őstag
na en meg lassan atkoltozom a tesomhoz, lehet hogy ma mar nem lesz tanulas belole es nala alszom. holnap ugyanis kemia konzultacio amire be kene mennem deltol, ha mar egy eloadason sem voltam. aztan ha a film hajnali 1 ig tart+ plussz ma is aludtam 4 orat (06-10ig) holnapra K.O. leszek es az nem lesz jo.
-
KMan
őstag
nekem ma este merestech van teriteken mert jovo heten potZH es ebbol a targybol csak gyak jegy kell. elejen aztheittem nagyon huzos lesz a feleves anyag, most viszonylag ok-nak tunik. vannak itt olyan dolgok amiket meg szeretek is.
pl: analog-digitalis jelatalakitas, GPS-rol minden, es Assembly programozas.
meg persze olyan is van, ami annyira nem fekszik: foleg a fizikai peldak, ilyen hibaszamlalas meg hitelesites, de foleg a kapcsolasi rajzoktol meszok a plafonra.
basszameg most hivtam Tesom, mar mindenki alszik naluk, szval nincs szabad szoba a rohadt eletbe most nem tudok TV-zni. Legalabb tudok tanulniCsak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
nekem majd csak vizsgaszezonban kell leadni oket, szval addig meg van ido. elozo felevben azert volt sok, mert besegittem masoknak. En allat vazzegh. na mind1, ha mar en jobban ''ertek hozza'' miert ne tegyem. 5k/doli korrekt ar En imadok a finishben hajtani. felporget.
Most kicsit en is tanulgatok, ugyhogy kis szunet. HAJRA!Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
EZ A HOZZAALLAS! mondjuk ha most visszaemlekezem nalam olyan is elofrdult hogy ejjel 01:30-kor kezdtem hazit osszedobni es reggel 08:00-ra beestem vele. Elozo felevben vagy 10 hazit adtam le igy, de mindre megkaptam a 100%-ot. (meg is erte az a 6 pont a sum. 120bol targyankent)
Azokat a wellness helyeket szeretem, ahol 0-24 oraig nyitva tart a wellness resz. Mindenki alszik(vendegek es szemelyzet is) es lehet parrizni tok egyedul hasznalhatsz mindent, a kutyat nem erdekel. (meg ra is lehet gyujtani... allitolag )Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
Én itt a közösséget szeretem
ennel mar csak egy szebbet tudok mondani, hogy en rendszerint este vagyok a PH!-n es akkor is itt a muszak topicban. Szval mondhatni csak a ''muszak-lakok'' miatt vagyok itt, mivel minden ismerosom, csaladtagom alszik es akik itt vannak azok tartjak bennem a lelket.
Ezuton is koszi minden allando ejszakas tagnak!Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
hat ez nekunk ejszakasoknak nem annyira jo, mert en pl. csak a faradt gozbe irogatok, nagyritkan csak szakmai topicokba. Igen pont ezzel probaljak meg a ranghajhaszokat visszafogni. Akkor viszont szerintem szamolniuk kell azzal hogy a ranghajhaaszok szet fogjak offolni az osszes szakmai temat a hszek miatt.
mondjuk en mar lassan 3 eve itt logok megis csak fanatikus vagyok de leszarom
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest