Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
eXodus
őstag
Neptun összefosta magát...
Ezért érdemes volt eddig fentlenni. -
hyperspace
őstag
jo estet, jo szurkolast
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
qtrica
aktív tag
-
-
qtrica
aktív tag
Sziasztok.Mai az utolsó éjszakás napom!
Remélem nyugisabb lesz mint a tegnapi.Yoda Jr.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz bolondember #2593 üzenetére
azért annak örülök, h csak én vok ilyen ''szerencsés''...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
bolondember
MODERÁTOR
Tiszteletem mindenkinek! - tudom, h kicsit korán van még, de nekem már elkezdődött a 12 órás éjszakás műszak...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
szalai56
senior tag
Jó éjt mindenkinek, én is mindjárt megyek haza aludni.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Nimda
addikt
válasz szalai56 #2590 üzenetére
Lehet hogy rosszul teszem,de én gyógyszert csak akkor szedek,ha az orvos elrendeli...(illetve nagyon magas láznál valamilyen lázcsillapitót)...próbálom messzire elkerülni a kapszulákat és inkább kibirom valahogy és tömöm magamba a vitaminokat...(persze más esetben kénytelen lennék)...ezeket a ''divat'' gyógyszereket meg még nem próbáltam...azért köszi a tanácsokat!
Na további jóéjt mindenkinek,megyek próbálok alszani..
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
válasz szalai56 #2588 üzenetére
Köszi!
Szerencsére nagyon ritkán vagyok beteg,de akkor nagyon...valamiért most megtalálták a kiskaput a bacik...
Remélem sikerül hétföig kilábalnom,mert semmi kedvem itthon punnyadni hétköznap...próbálok aludni,de nehezen megy...a lázam egy kicsit enyhült,de az éjszaka az nekem még világos...
[Szerkesztve] -
addikt
Kezd fogyni az éjszakás banda, nem bírják a gyűrődést.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Kaptam egy kis szusszanásnyi ídőt. Várom a teljes apadást, hogy megint dolgozhassak.
-
qtrica
aktív tag
-
KMan
őstag
Ugyancsak kellemes estét!
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
qtrica
aktív tag
Jobb estét mindenkinek mint nekem van.Ha jellemezni kellene a helyzetet, úgy tudnám leirni, hogy: Akkora a f@sz, hogy nem tudom bekapni csak körbenyalogatni! Szivás van ezerrel.
Yoda Jr.
-
addikt
Üdv az éjszakai baglyoknak.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
hyperspace
őstag
jo estet mindenkinek
-
szandisas
őstag
huhhh... most értem haza égy kiseb buliból( írtam visszább, hogy tanítok, és ennek most lett vége) ezt ünnepeltük meg, ugyanis én 4 est kaptam számomra olyan mintha elérhetetlen lenne...
lassan indulok autózni, ugyhogy 1 éccaka minuszaláírás
-
mikado
tag
szép jó reggelt mindenkinek. Megjövék én is...
A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
jasszer
őstag
Háát... azért könnyebben elviselném a helyzetet gépek helyett a barátnőmmel. H érthetőbb legyek: Nála már minimum Addikt rangom van (4 éve regisztráltuk egymást) és az utóbbi 3 hónapban Házigazda is vagyok. (esetenként pedig Moderátor / Technikus)
Fájónak fájó, de túléltem. Újra online vok...Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Loha
veterán
válasz hyperspace #2569 üzenetére
Hát az a legszarabb... De ilyenkor csak az szokott kiderülni, hogy eddig sem állt olyan közel, mint az gondoltad...
-
hyperspace
őstag
'holgyeim, holgyeim, holgyeim! Jay es Nema Bob a babahazban!'
-
jasszer
őstag
Jóestét mindenkinek... Még 7 órám van vissza... Abból is 4 gép nélkül.
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
qtrica
aktív tag
Sziasztok.Lehet bejelentkezni az állandó tagoknak, illetve erre tévedőknek.
Yoda Jr.
-
KMan
őstag
válasz szalai56 #2561 üzenetére
Visszajottem am csak kicsit kestem mert meg vegigszaladtam a lemez extrain es elment az ido. Ugylatom te viszont mar elmenteltel aludni...
A vitat igy sem tudtam ma este megnezni. Na mennem kell mert van egy csomo dolgom+ suliba leszek este 9ig
Tovabbi szep napot!Csak a balekok alszanak [SAS]
-
szalai56
senior tag
Fél óra és megyek aludni. KMan: elfelejtettél visszajönni
[Szerkesztve]Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
szalai56
senior tag
Jó reggelt/estét mindenkinek. Mindjárt indulok aludni. Sajnos az árvíz miatt még az Amiga klubba sem tudok menni és ez már katasztrófa. Ez az igazi horror
-
KMan
őstag
válasz hyperspace #2556 üzenetére
nekem viszont meg jott hozza a kedvem ugyhogy hazaugrok filmezni egyet.
Nem fenyegetes de 5 korul jovokCsak a balekok alszanak [SAS]
-
Loha
veterán
Nem tudom miért, de mostanában egyre többször rámjön az a szar érzés, hogy csak egy porszem vagyok a világban stb... Lehet, hogy most azért mert haza kéne mennem hétvégén szavazni... Így 2-3 óra között a legszarabb mindig... Na vhogy lehelek magamba egy kis optimizmust...
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
válasz hyperspace #2552 üzenetére
abbol nekem legjobban az uj (86-os) A légy jott be. Semmi ver, semmi eroszak, megis iszonyuan megfogott meg kissrac koromban, azota szeretem. Goldblum szenzacios benne, semmi CGI effekt, ja es a maszkmester Oscar dijat kapott, ami nem semmi.
Legjobb szornymozi szerintem.Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
válasz hyperspace #2550 üzenetére
attol fugg hogy neked inkabb az ''idegborzongosfelelmetes'' vagy a ''daraboloszombisbelbenuszkalos'' jon inkabb be... ...szerintem...
-
KMan
őstag
válasz hyperspace #2548 üzenetére
ilyenkor? Mivel nagy horroros vagyok, ezert bizti olyat ajanlanek ami sokaknak nem tetszik, de sztem remek altato.
-
hyperspace
őstag
mondjatok egy jo filmet..
-
qtrica
aktív tag
Ebédidő.Rámfér egy kis kaja, pihi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Yoda Jr.
-
Loha
veterán
Köszönöm kérdésed
Először szétkaptam, és megnéztem, hogy 9db kb. ceruzaelem van benne, aztán nekiálltam méricskélni, és kiderült, hogy szépen adják az 1,2V-ot tehát biztosan nem teljesen szarok. Aztán fogtam és újra összeraktam az egészet
Ma szórakoztam vele, rákötöttem pár fogyasztót és teljesen lemerítettem, aztán nekiálltam tölteni, és pár óta töltés után 10percet ment róla a gép. Aztán gondoltam feltöltöm teljesen, most erre meg meg sem mukkan Szóval lehet hogy memróiaeffectes a kicsike, és egy 15 perc üzemidőt ki lehet belőle sajtolni...
Már nézegettem lemeket sztem vmi ha sok időm lesz kicseréelm ceruzaelemkre az összeset, és ha minden jól megy frankó lesz Legalább is ez a terv
Egyébként frankó kis gép, jól elnosztalgiázok vele -
_Volkovy_
nagyúr
üdv
-
qtrica
aktív tag
Úgy tűnik ma este drakula nélküli műszakunk lesz.
Yoda Jr.
-
hyperspace
őstag
kivanok
-
qtrica
aktív tag
-
qtrica
aktív tag
Estét kivánok mindenkinek.Kik vannak a vonalban?
Yoda Jr.
-
Nimda
addikt
Én is elmaradtam...sok volt a meló...
További szép ''estét''... -
szalai56
senior tag
Jó estét/reggelt mindenkinek. Én meg net nélküli ügyeletet tartok már 2 napja az árvíz miatt, ezért is ''tüntem'' el.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz bolondember #2528 üzenetére
Aham, hát gondolom hogy este a hat monitor figyelését honorálják.
Még jó!
Asszem lassan megyek aludni, kezd korán lenni.. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz _Volkovy_ #2527 üzenetére
mihez képest fizetik meg?
lehetne rosszabb is, maradjunk annyiban - bár, ha azt nézem, h elsején volt, h egy éve itt vok, sokkal több munkát kaptunk azóta, de plusz zsét SEMMIT, akkor már annyira nem is jó... A műszakpótlék, ami ''vígasztal'' egy kicsit.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz bolondember #2526 üzenetére
a pihent agyammal ez jutott eszembe.
megfizetik ezt a melót?
a nagy gyártóknak szokása speciális tápokat meg hűtőket beépíteni, gondolom ez is hasonló. ugye ha elromlik, vásárolhatsz eredeti márkás tápot, jópénzért. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz _Volkovy_ #2525 üzenetére
bajeg, most olvastam el az aláírásod...
olyanfajta helpdeszkes lennék - jelenleg éjjeli műszakban... Furcsa módon idáig SEMMI nem volt.. (kopp-kopp-kopp) Figyelem Ddorfiak SAP-rendszerét, az osztrákoknak telefonos/mailes ügyeletet tartok meg a BAT csoportnak telefonos/mailes/saját rendszeres ügyeletet tartok...
A hortyogó kolléga meg BKVs szupportot tol (már ha ébren van)
szerk: elvileg 4 gép 6 monitorát kéne felügyelni - én megoldottam, h 2 gép 2 monitor - nem engedik, nem szabad, de lekakkantom
szerk2: a procihűtő egybe van építve a táppal... Szerelni egyenesen lehetetlen... De pölö a cerkás kivitelek... istenem... Mplayerrel nézem KISablakban a filmet, és ahogy frissítetem a PH!-n, úgy röccent be a film...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz bolondember #2524 üzenetére
Reménytelen ez a szenzoros dolog.
A lényeg, hogy ne fagyjon, ne égessen a hűtőborda terhelés alatt..
Te egyébként mi jót csinálsz ilyenkor, ha nem vagyok indiszkrét?
3GHz, és alig vannak hűtve? Ezt nem tudtam.. Ilyen terhelés mellett nem csoda, hogy forró még a ház is.
Szép kis feladat lehet mindent felügyelni.
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
válasz _Volkovy_ #2523 üzenetére
az én deszkám is ''enyhén'' félremér - konstans 43 fokot ír ki, pedig tuningolva is van (és C'nQ mellett is, nem csak default)...
Sajnos ez va'.. Én már feladtam a harcot - a régi BIOSszal 18 fokot írt ki...
szerk: amúgy jelenleg a ''gépemen'' megy 2 Service Center, 1 Outlook, 1 Aspect (telefonszoft), 1 VNC Viewer, 1 LoNo, 1 Remedy 1 IE ablak (ez mind a melóhoz), meg van 1 Winamp megy FireFox...
Amúgy az a csersznyém, h sikerült 2 GB RAMot ''belecsempésznem'', mert amúgy eszméletlen lassúak (3 GHz ide vagy oda..)
[Szerkesztve]Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz bolondember #2522 üzenetére
Azt mondjuk nem kérdeztem, hogy milyen programok mennek a gépeken..
Belenéztem, minden jól van összekötve , a borda szinte hideg.. Abit hőmérőprogram forever. 43 fokot ír, amikor hideg a borda. A CPU mag persze lehet 43 fokos, de szerintem a hasa alatti szenzort olvassa ki. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz _Volkovy_ #2521 üzenetére
halk - de milyen melegek! maga a ház sokszor jóval melegebb, mint a kezem... Jó kis gépek - irodai használatra... Csak nem a MI irodánkba kellene használni őket
Nem kötöttél rosszul össze vmit?! Esetleg elcsúszott (tudom, h nem, dehát ki tudhassa?!)Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz bolondember #2520 üzenetére
Halk kis integrált jóságok. Milyen jó is az, amikor az ember úgy tud internetezni, hogy a kolléga mit sem sejtve aluszik..
Bekapcsolta már így, de jól van nevelve, hátranyúlt, és lekapcsolta a tápon a kapcsolót.
A csuklani ragozása szép, de akkor ragozzuk csak el felszólító módban a játszani igét..
Most így hirtelen én se tudnám, hogy honnantól kell kötőjellel írni, azt hiszem én is 2000-től mondtam volna.
Amióta beraktam a Zalmant, sokkal melegebbet mér a hőmérőprogi..
Mindjárt belenézek, hogy lánggal ég-e valamelyik vezeték..
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
válasz _Volkovy_ #2519 üzenetére
hát, én nem nevezném ezeket a ''szerkezeteket'' gépnek...
FuSi PC-k, integrált mindennel, de cserébe halkak (és a proci 65 fokos)...
Anyud még nem kapcsolta be így véletlenül géped?!
szavak: az egyik kedvencema csuklani ragozása...
De pölö belegondoltál, h van a vízcsap - víz jön belőle. Van a gázcsap - abból gáz. És a tűzcsapból?!
kegyetlen érdekes a nyelvünk, csak egy kis időt rá kell szánni, h megismerje az ember(bzw hangya) a rejtett képességeit...
Ja, ha már nyelv: voltam a cibben, h zsét fizessek be, elkezdem írni a bizonylatra, h 21000. mondja betüvel is... Na, itt gondban voltam, tudom, h 2000ig egybe kellett írni (tehát 2006ban már nem - tudom, gyenge vicc), csaj látja, h tétovázok, megkérdi mi a gond.. Felvázolom a helyzetet, megrántja a válát, h ő se tudja, de mindegy, úgyse nézi senki! (azért, tény és való, h utoljára 97ben tanultam nyelvtant, azért nekem volt kellemetlen)Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz bolondember #2518 üzenetére
Anyámmal élek, Babettán járok, macskát tartok, de kemény vagyok.
Anyám notóriusan szereti porolgatni a billentyűzetet, ő játszik?
Érdekes néha a magyar nyelv. Amikor nem csak rutinszerűen használod a szavakat, hanem elkezded csócsálgatni őket, meglepőek tudnak lenni az olyan egyszerűbb darabok is, mint a kilincs.
A kolléga tud aludni gépzúgás mellett? -
bolondember
MODERÁTOR
válasz _Volkovy_ #2517 üzenetére
akkor gondolom nincsen se macskád, se ilyesféle kisállatod (barátnő nem számít)...
Mondjuk, ettől Párom kiakadna - azt is nehezen emésztette meg, h nem ''Start->Leállítás'' kombóval állítom le a gépet, hanem megnyomom a be/kikapcsológombot...
Amúgy ''ajtaját''.. télleg furán hangzik (még jó, h a másik k olléga, akivel egy légtérben vok alszik, mer' tuti furán nézne, h mit beszélek magamban...)Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz bolondember #2514 üzenetére
Tényleg nem unatkoztam, de szépen komótosan 40 perc alatt kész volt. Holnap még azért tartok egy porszívózást, mindenfele műanyagreszelék van.
Nekem úgy van beállítva, hogy a billentyűzeten bármilyen gomb lenyomására indul a gép.
Ezt is szeretem az NF7-ben (többek között) -
_Volkovy_
nagyúr
Igazából nem a csiliviliség miatt vettem,hanem kellett egy szabályzó..
Sajnos még világít is, és hiába húzom le a világítás vezetékét, valami kóbor áram miatt akkor is dereng a kék led
Ez 2003 óta megvan, és azóta nem építettem be véglegesen, mert nem csukódott tőle rendesen az ajtó.
Én nem nagyon nyitogatom az ajtaját (milyen hülye szó: lassan, finoman csócsálgatva mondd ki párszor: ajtaját): hdd van elég, lemezeket nem használok, a rackben is ritkán jár vendég..
Nem gáz nyitogatni, amikor csukva van, akkor pedig sokkal jobban néz ki, mint a sablonos fehér cd/dvd/rack/floppy látványa.
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
Reszemrol itt a nap vege kitartas a meg maradoknak!
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem Aerocool Aeroengine-em van, de nem gáz nyitogatni - túl gyakran nem ''rakok be'' lemezeket a gépbe, az ajtó meg pont résnyire van nyitva, h a bekapcsológombot elérjem...
A reset a tulsó oldalon van, dehát nem 98at használok, h oly gyakran kelljen használni...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
_Volkovy_
nagyúr
Ezt az elmúlt fél órában faragtam:
[link] -
KMan
őstag
válasz bolondember #2509 üzenetére
nem dohány de ültetvény mar megyek is szuretelni
-
KMan
őstag
Szép jó estét!
-
szandisas
őstag
szép jó estét! sietek, csak jó éjszakát kívánni ugrottam be. Nem bírom! hetek óta keveset alszok, minden nap 5.30 kor kelek (most is itt vagyok),és a héten éjfél előtt nem feküdtem le és az a legszomorúbb. hogy szinte enni és cigizni sincs időm (nemhogy aludni...)
aláírás
-
törölt tag
Szasztok!
Nem vagyok éjszakás majd csak 2 hét mulva.De gondoltam kitartás srácok és beköszönök. -
pweisz
senior tag
válasz bolondember #2501 üzenetére
részvétem, én ma pl nem éjjszakázom. Kitartás! Meg ilyenek.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz hyperspace #2500 üzenetére
vigyázz, ha mész ki bagózni, ne ess el a nyelvedben!
Amúgy, akkor most csak ÉN melózok, Ti meg nap(bzw hold)loptok?!Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest