- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Buher neked kitartást!
Szép álmokat -
norbiphu
őstag
na én elrakom magam aludni. majd este leszek. ajánlom, hogy jó idő legyen legalább a nap egyik felében holnap
további jó szórakozást!
jóéjt!
-
buherka
addikt
Mindjárt jövök...elmentem husit sütni, éhes vagyok
-
-
kavicssli
addikt
Nézegtek 1-2 cuccot..ha felmegyek Pestre akkor csak venni kellene valamit
legalább a pk-t megúsznám
-
kavicssli
addikt
-
norbiphu
őstag
-
kavicssli
addikt
-
buherka
addikt
válasz
norbiphu #17876 üzenetére
Most néztem bele...
Belehúztam és pont olyan rész volt, hogy a fekete maszkos csóka összeszúrkálja a csajt meg a csávót a parton.
Én még ilyen élethű szúrkálást nem láttam filmben, rendesen bexartam...pedig birom a vért, de ez valami nagyon dúrva
Úgy döfködi beléjük a bicskát...tisza horror -
buherka
addikt
Látta már valaki közületek, ezt a filmet: A zodiakus
-
norbiphu
őstag
válasz
buherka #17867 üzenetére
de azzal csak egyesével lehet, itt meg ha akarsz kiválasztasz 500 képet és nyomsz rá egy resizeot
kavics: http://www.irfanview.com/
ezt a cuccot elég sokan használják és van benne kötegelt képfeldolgozás átméretéshez stb. és ingyenes. egy próbát megér. ha nem jó akkor keresünk mást -
szandisas
őstag
léptem alszani.... sziasztok
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #17853 üzenetére
Azt mondtad
, hogy tesó fakabát...jó is az ha van egy kis segítség a bajban, mert baj az mindig van
Igen sajnos már nincs az mint régen, hogy megvan a rendőr szakközeped és utána meg leraksz estin egy kamu fősulit és ugrik a válladra a hadnagyi rendfokozat.
Nincsen már státusz a rendőrségnél, mert hiány van a tisz-helyettesekből. Egy tiszti fizetésből 3 tiszthelyettest is el lehet "tartani", akiket ugye ki lehet az utcára zavarni, míg a tisztek csak benn meresztik a seggüket, a havi nettó 200K-ért. -
kavicssli
addikt
Buher!----> [link]
-
kavicssli
addikt
Amúgy Buher azt vágod hogy tesóm Ráckevén rendőr!
szeretne tovább tanulni a tistin mert azt mondta hogy ettől az évtől kezdve csak azok jelentkezhetnek oda akik vagy Miskolcon végeztek vagy valami katona suliba4Tehát hiába van valami szar kamu főiskolás papirod hogy te lediplomáztél kitörölhetik vele a seggüket!
-
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #17851 üzenetére
Ha belerongyolnál a trafiba nyugodtan szóljál
, ha meg sittre vágnak, akkor intézek neked 2 személyes zárkát
-
szandisas
őstag
sziasztok
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #17842 üzenetére
emlékszem amikor anno a jard-nál voltam, mindenki nyalta a seggemet
, amikor meg leszereltem, mindenki elkezdett bunkózni, hogy bukott rendőr igy-meg úgy
Amikor meg beleszaladt a trafiba, vagy elkapták piásan csörgette a telefonom orba-szájba, hogy intézzem el, mert hát ugye közlekedésen voltam és a rendőrspanok azért megmaradtak.
Ugye-ugye...sok kis buzi
Most intéztem el a haveromnak 60-as táblánál...150-el mérték be, pedig már 10 éve leszereltem -
buherka
addikt
válasz
concret_hp #17840 üzenetére
És te mit tanultál tovább? vicceske
-
kavicssli
addikt
válasz
Winner_hun #17836 üzenetére
nekem is most esett le!
-
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #17838 üzenetére
tudom-tudom...mindenki rendőrnek születik, csak valaki továbbtanul...jó nagy hülye mondás.
Geci sokat kell tanulnod amúgy, hogy rendőr lehess. 2 éves rendőr szakközép és csak érettségivel vesznek fel + a többi szopatás.
Nem egy leányállom. A rendőr fősuli meg egyenesen halálosDe voltam fegyőr is...arra is van valami vicced?
Mosd meg a bohócot is
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #17838 üzenetére
lehet nem is tanult tovább -
buherka
addikt
válasz
Winner_hun #17836 üzenetére
Vettem egy Zsaru magazint...és abban volt hogy vesznek fel zsernyákokat...mondom próba cseresznye...
-
-
Dr.Én
veterán
Megyek tentikélni
További szép jó éjszakát mindenkinek. -
kavicssli
addikt
válasz
Winner_hun #17823 üzenetére
na ezekből a kórházas sztorikból nem kérek!
Átéltem már 1-2 durva műtét és törést! Csigolya törés és a szemembe ideghártya leválás...ezek voltak a durvábbak!minden évre jut valami fincsi kórházas sztori.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Winner_hun #17823 üzenetére
Ez ismerös szitu, én egyik osztály társam is hasonloan járt 3 éve
-
-
kavicssli
addikt
Tőlem egy ilyen bicilit loptak el! 3 hetes volt
1,5 éve! Wheeler Pro 09 és akkor került 85k ba4Mennyit spóroltam ezért... vagy ehhez hasonló!....
pontosan nem tudom!
[link] -
marsu
veterán
Sziasztok!
Kellemes estét, nyugodt éjszakát mindenkinek!
Remélem senki sem dolgozik ...
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #17811 üzenetére
Csak nem a barátnőjét húztad meg, akiről beszéltél? Aki kostolgatott...
Azt mondtad, hogy jó pin@
Akkor meg főleg ne bánd...tudod ahány nőt kihagysz az életedben azt mind ráhúzzák az orrodra az ördögök a pokolban
És amúgy asszonnyal nem is beszéltek...még telón sem?
-
norbiphu
őstag
válasz
buherka #17808 üzenetére
ha országútra megyek mindig felhúzom a sisakom
inkább legyen melegem, minthgoy a fejemet ne tudjam biztonságban.
a bevásárlólistára rakok még egy kulacsot, az olaj mellé. nem olcsó dolog ez. vannak 0.75 literes kulacsok is?kavicssli: te most együtt vagy a csajoddal vagy nem? a regény postodnál ragadtam le, hogy kéne szünetet tartani.
-
Dr.Én
veterán
Hát elmegyek egy picit és mik nem történnek
-
-
buherka
addikt
válasz
norbiphu #17801 üzenetére
arra ügyelj ha kimész országútra és hétágra süt a nap...akkor vegyél fel sisakot, vagy egy országúti satyeszt, mert ha ilyenkor napszúrást kapsz...egész este okádni fogsz és minden bajod lesz.
Főleg ha már érzed hogy "izzik" a fejed. Nyugodtan önts a fejedre a kulacsodból vizet, hidd el jól fog esni.
Én nyáron 6-osra lenyiratom a hajam, mert így sokkal nehezebben forr fel az agyam a sisakban. -
norbiphu
őstag
válasz
buherka #17797 üzenetére
az komoly. én azért akarok kondit mert szeretnék nyáron messzebbre is tekergetni.
mondjuk a mai sprintelésnél a fejemnek volt kurva melege, pulzus meg azt sem tudom hol volt
.
kavicssli: szívesen
(+ ez a nick 5 éves, azóta már mást használok, csak megváltoztatni nem lehet. szóval lehet norbi-t vagy norbip-t használni csodás személyiségem megszólításához
)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest