- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicmarek01
újonc
Sziasztok!
Gnatológust tudnátok ajánlani?
-
Cicmarek01
újonc
Nekem is szokott zúgni a fülem, de csak lefekvésnél jön elő. Olyankor azt csinálom, hogy a fülem előtt egy kicsit megnyomkodom az állkapcsomat és elmúlik
Borzasztó egyébként ez az egész, állandóan figyelni rá, hogy ne szorítsam, ne nyissam túl nagyra, ne egyek túl kemény ételt. Meg azért kellemetlen is tud lenni amikor ropog, kattog.
-
Cicmarek01
újonc
Nem csináltattam még meg, engem is az ára tart vissza. Lehet inkább az NTI-t kellene kipróbálnom, mert a szorításról kellene leszoktatni magamat. Addig is szerintem fogok csináltatni egy sima harapásemelőt, hogy a fogaim ne kopjanak tovább.
-
Cicmarek01
újonc
Sziasztok!
Több, mint 20 éve éjszakai fogszorító vagyok. A problémám kb. 10 évvel ezelőtt kezdődött egy enyhe kattogással a bal állkapcsomban. Most már mind a két oldalon recseg, ropog és csak egy bizonyos pontig tudom kinyitni a számat. Valószínűleg a stressznek köszönhetem, amire a fogorvosi kezelések is rátettek egy lapáttal. Tavaly voltam gnatológusnál, olyan harapásemelő sínt javasolt, amely az állkapcsot a helyes pozícióba tereli. Persze ennek megvan az ára is, potom 60e forintért. Emellett nem rágózok és próbálok kevesebbet stresszelni. Nem tudom segíteni fog-e rajtam, de szedek izületvédő vitamint is. Javasolják egyébként még az állkapocsizületi tornát, de a tapasztalatom az ezzel kapcsolatban, hogy a rágóizmok nagyon bedurranak tőle, közelebb húzzák egymáshoz a két fogsort, ami szintén nem jó a fogszorítósoknak.
Ilyen jellegű problémával egyébként a SOTE Fogpótlástani Klinikáján foglalkoznak.Remélem néhány hasznos infóval tudtam szolgálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux haladóknak
- Politika
- Nintendo Switch 2
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest