Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• nanotek911

csendes tag

válasz haxiboy #339 üzenetére

Látom nem sikerül értelmezni azt, hogy nem kell okostelefon a 2 faktoros hitelesítéshez mert minden operációs rendszerre van elérhető CLI/Desktop/ sőt még Webes alkalmazás is?

Nem, valóban. Ha megnézed, a bruttó 1db logout blogom is pont minden másról szól, csak erről nem.. :F

Sőt, mint szintén mindenki tudja, végül tegnap este lett e-mailes megerősítés is.

Az én felvetésem arra vonatkozott, hogy miért mondtad azt, hogy akinek nincs okostelefonja, az biztos nem fog ügyfélkapun intézni semmit.
    Ezt kvázi tényként állítottad, de nem hoztál fel az alátámasztására semmit.

Ahogy említed az IP alapú blokkolgatás már 2010-ben is elavult volt.

Értem, és akkor az szerinted teljesen normális, hogy ha tudom a banki userneved (amit még csak nem is password típusú inputba kell beírni), akkor bármikor letilthatom a belépésed úgy, hogy csak személyesen tudod feloldani?

Ez biztosan jobb megoldás.

Azt se látom egyáltalán, hogy hogyan ugrottál a "komplett városrészek"-re. Vodafone GPRS korszakban csinált ilyet, hogy az összes ügyfél kb. bruttó 4 IP-ről "ment ki", de talán ők is továbbtanultak. Hiteles szolgáltató nem csinál ilyet, a többiek meg tisztában vannak ezzel, ha boldog-boldogtalannak adnak hozzáférést az egyetlen IP-jükhöz.

Új hozzászólás Aktív témák