- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
"Barátom" nem tudom mit szívsz, de nagyon jó anyag.
Voltam olyan hülye, hogy végigolvastam, bár már az elején van egy ordas nagy baromság.
"Január közepétől megszűnik a sima Ügyfélkapu..."
Nem, nem szűnik meg az Ügyfélkapu! Az egyfaktoros - felhasználónév/jelszó - belépés lehetősége szűnik meg. Az sem azért, mert olyan csúnya és gonosz állambácsi mint ahogyan sejteted, hanem azért, hogy a nép egyszerű gyermekeire - és az adataikra, mivel Ügyfélkapun keresztül azért elég sok szenzitív adathoz hozzá lehet férni - segítsen vigyázni.
Pár hete - valamikor december elején - regisztráltam a "+"-ra. Felléptem az Ügyfélkapura - ami NEM azonos az általánosságban Ügyfélkapunak nevezett felülettel - az Ügyfélkapus azonosítómmal beléptem, kértem a "+"-t, az oldal adott egy QR kódot, a telefonommal beolvastam a GoogleAuthenticator-ba. Éééés ennyi!
Azóta 2x migráltam a kódokat, egyszer telefonok között (elég volt belépni az adott fiókba, már jöttek is lefelé a telefonra a társított szolgáltatások), utána meg applikációk között (lecseréltem a GoogleAuthenticator-t). A teljes folyamat 2-3 perc volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nagyon jó dolog digitális állampolgárnak lenni! Főleg akkor, ha az online felületet lehetne is használni. Január...
- Filmvilág
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Windows 11
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest