-
LOGOUT.hu
Alapok lerakása by Bubó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz #64905664 #268 üzenetére
igen, amit konzumpro ír, mindenképp, ne hagyd, hogy prüszköljön már a végén, marad víz az aljában, de úgy van jól (legalábbis brikkánál), úgy nem ég meg a kávé. Finomabbra őrölheted majd a szemest, de sokkal finomabbra ne, mert a kotyogósnak jól áll a durvább őrlemény, a finom megég, vagy le se folyik. És tömöríteni sem kell, csak kocogtasd a kosarat oldalról, hogy nagyjából vízszintbe kerüljön benne a cucc, brikka esetenként bír egy kis enyhe tömörítést (én nem tömörítettem). És, ha van jel, afölé ne töltsd a vizet, de nagyon max a szelep aljáig, de ezt talán el sem kell mondanom
Egyébként emlékeim szerint az omnia silk ritka pocsék, annál biztos jobbat tudsz majd főzni Persze ízlések és ficamok Én mindig a specialty kávénál olcsóbb, de bolti viszonylatban drágább kávékkal kísérletezek, amiből még lehet értékelhető ízűt főzni, nálam a dallmayr vált be erre, meg az auchanban a bio részlegen van bio szemes kávé, és a lidl-ben is szintén bio, ezek egész tűrhetők, bár a lidl-ös kicsit sötétebbre van pörkölve, mint tavaly, azt már annyira nem tudom ajánlani.. Na persze, valakinek az jön be, pl, ha a decaf ízlik, ez se lehet rossz (mert, ha jól tudom, a koffeinmentesek rommá vannak pörkölve, úgy lesz decaf, de csak érintőlegesek az ismereteim ezügyben).Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Politikai mémek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest