Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #171 üzenetére
Ahhoz, hogy szétégetett bányászkártyáim vannak, nem tudok mit hozzáfűzni... Ahogy fentebb írtam, legtöbb üzletbe belemegyek (Bár bányászoktól ritkán szoktam vásárolni, gondolom ez értékeléseimből látszik.
Kérlek olvasd végig a másik ügyet mielőtt ítélkezel; nem ebből állt az egész; igen, az is kellemetlen volt, hogy utólag állt neki kuncsorogni a pénzéért, de nem feltétlen ez volt a problémám
És igen, ventilátor cserét szoktam, tudok csinálni, ahogy világítást, meg egyéb kompletten vásárolható alkatrészeket is cserélem, mert köszönöm, egy csavarhúzót még tudok használni.
Olyat se korrekt csinálni, hogy véletlenül egy jobb kártyát viszel magaddal és több pénzt akarsz kérni érte
Valóban, ezért kérdeztem meg anno a helyszínen a csávót, hogy belemenne-e így is a történetbe, és felajánlottam kompenzációt, ha mégsem kell neki, de megintcsak olvasd el mielőt ítélkezel.De a másik két ilyen sztorim most nem tartozik ide, azoknak is megvan a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Politika
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest