- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Razermazer #5946 üzenetére
Köszönöm 👍🤩
-
Sziasztok megfejtők!
Tegnap feltámasztottam a hamvaiból egy Dell Latitude E5470-est és utána megnyomott a pizsamagomb; előkotortam az eGPU szettem, hogy most aztán tuti fog menni!
Sikerült is szépen összelőnöm, megtalálta a Windows az eszközkezelőben, szépen feltelepítette a drivert is.
Aztán felraktam a Catalyst drivereket is, hogy a Switchable Graphics opció is meg legyen.
De sehogy sem tudom rávenni, hogy az AMD rendereljen
Visszaolvastam a fórumban, de nem találtam infót róla, hogy mi a megfejtés
Remélem van valakinek valami tippje. Tuti valami registry-mókolás lehet a kulcs... -
Sziasztok! Annyit bátorkodnék philoxenia kérésére beleszólni, hogy mindnyájatoknak igaza van, a PowerEnable láb 3.3V-on és 5V-on is el fog indulni (jelen esetben 5V-ot kap a jelölt helyen) de a biztonság kedvéért javasolnám az építőknek, hogy egy diódával védjétek le az elektronikát, ha egy stabilizált tápot csapoltok meg a panelen. Meg azért az XBOX tápegységben sem bízom; főleg a régi modellek (amik pont az ilyesmi sorsra jutnak) csinálnak néha furcsa dolgokat, mindamellett, hogy nagyon erős és stabil feszültséget adnak le. Ha bent van a dióda, akkor eleve védve van a kis PCI-E daugterboard tápja is és az XBOX táp is annyival kevesebbet kap az 5V-ból amennyi a dióda nyitóárama (0.8V-1.2V) Továbbá így elkerülhető, hogyha földhurkot sikerül csinálni, akkor "füstbe menjen" az egész projekt...
Ami még e mellett szól, hogy használat után nem illik az XBOX tápot teljesen feszültség mentesíteni, mert aktív hűtése van, és a ventik tovább szoktak benne járni, ha jól meg lett izzasztva(ezt miért hagyták ki pont a BOX-ból
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest