Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Sziasztok!
Ígértem nemrégiben, hogy tesztelem az alábbi terméket: [link]Azért húzódott el eddig, mert az ígért tesztlaptopokat még nem kaptam meg, sőt, sajnos 2 helyet, csak egyet kaptam meg, egy régebbi típusút. De nembaj, arra legalább elég volt, hogy megnézzem, hogy az eszköz működik e. A válasz igen. Csatlakoztattam az EC slotba (54mm es van a notiban, a készüléké meg 34mm-es , de nyílván gond nélkül bele megy) Gépet bekapcsoltam, és a külső vga HDMI -jén a külső monitoron azonnal megjelent a kép. Tehát az eszköz működőképes, innentől viszont beállítás gondjaim vannak, és segítséget is kérnék. Amikor a windows töltés van, illetve éépenhogy befejeződik a windows boot, "kék halál-t kapok az alábbi szöveggel: [link]
Akárhányszor újrainditom mindig ezt a képet kapom. Amennyiben kiveszem az eszközt és újrainditom, a windows simán betölt majd közli hogy súlyos hiba után helyreált. Ezt a hibaüzenetet is megörökítettem hátha valaki ez alapján tud segíteni: kép1
[link]Ezen laptop egyébként egy T4200 as procit és 2gb ramot tartalmaz. Fujitsu siemens.
Van még két laptop az ismerősi körömben, azokkal is tesztelni fogom remélem még ma este.
Viszont a jelenlegi problémámra ha valaki tud orvoslást, tanácsot, akkor szívesen fogadom.Ja még valami. Szerintetek ezen más gyártótól származó külső egységre is használható a Setup 1x?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest