Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzsolt00

tag

Sziasztok!
    Ígértem nemrégiben, hogy tesztelem az alábbi terméket: [link]

Azért húzódott el eddig, mert az ígért tesztlaptopokat még nem kaptam meg, sőt, sajnos 2 helyet, csak egyet kaptam meg, egy régebbi típusút. De nembaj, arra legalább elég volt, hogy megnézzem, hogy az eszköz működik e. A válasz igen. Csatlakoztattam az EC slotba (54mm es van a notiban, a készüléké meg 34mm-es , de nyílván gond nélkül bele megy) Gépet bekapcsoltam, és a külső vga HDMI -jén a külső monitoron azonnal megjelent a kép. Tehát az eszköz működőképes, innentől viszont beállítás gondjaim vannak, és segítséget is kérnék. Amikor a windows töltés van, illetve éépenhogy befejeződik a windows boot, "kék halál-t kapok az alábbi szöveggel: [link]

Akárhányszor újrainditom mindig ezt a képet kapom. Amennyiben kiveszem az eszközt és újrainditom, a windows simán betölt majd közli hogy súlyos hiba után helyreált. Ezt a hibaüzenetet is megörökítettem hátha valaki ez alapján tud segíteni: kép1
    [link]

Ezen laptop egyébként egy T4200 as procit és 2gb ramot tartalmaz. Fujitsu siemens.

Van még két laptop az ismerősi körömben, azokkal is tesztelni fogom remélem még ma este.
    Viszont a jelenlegi problémámra ha valaki tud orvoslást, tanácsot, akkor szívesen fogadom.

Ja még valami. Szerintetek ezen más gyártótól származó külső egységre is használható a Setup 1x?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés