Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
invisible.
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Beszereztem egy EXP GDC v8.3-at, egy Dell E6330 notival és gtx 650ti boost kártyával szeretném használni, express card csatlakozással. A probléma a következő, a BIOS-ban kikapcsoltam azokat a beállításokat amik megakadályoznák a működést (onboard NIC, wake on lan). Külső monitorra kötve az egészet, indítás után nem volt egyből kép, de miután a windows feltelepítette a basic display drivert megjelent a kép, szuper. DE miután elindítottam az nvidia driver telepítést (csak a driver és physx), a kép elsötétült telepítés közben, megszokott dolog ám nem jött vissza. A gépen pedig végtelen loopba került az egyik windows hangjelzés. Kikapcsoltam a gépet, lecsatlakoztattam az eGPU-t, DDU-val leszedtem minden video drivert, újra összeraktam de semmi kép azóta. Viszont feltűnt hogy a windows fel akarja telepíten iaz nVidia drivert és lehet az okozza a problémát... ami hát nem szerencsés, mert a driver kellene.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest