- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Ha hazudtak az itt kommentelők (már nem keresem vissza) hogy egykoriban ingyenes volt, akkor én is hazudtam mikor azt állítottam. Én csak olvastam ezt az infót.
Az előtted szólónak pedig köszönöm a "jófejségét", hogy vette a fáradtságot és megosztotta, így nem csak én hanem bárki elérheti, nagy respekt érte!Vitába nem fogok belemenni, sőt, elnézést kérek az előző "alapkérdéseimért"!
Azt viszont valószínűleg tartom, hogy továbbra is lesz kérdésem még, úgyhogy akkor legfeljebb ne olvasd azon kommenteket amiket kzsolt fog írni. A többiek remélem segíteni fognak. Akkor most elkezdem letölteni a programot, melyet köszönök még egyszer, utána írok a további fejleményekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest