- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Még mindig semmi?
Gondoltam esetleg azóta sikerült megjavítani és csak azért ilyen nagy a csend, mert minden jól megy. Én január óta használom, eddig -lekopogom- semmi gondot nem tapasztaltam, pedig 2 notebook-ot (E6420, 2530p) és két vga-t is (660 és 660Ti) is cseréltem. Elitebookba még egy quad-ot is szereztem az i5 helyére.
Lassan egy éve használom a rendszert és kezd egy árnyaltabb képhez elég tapasztalat össze jönni. Minden esetre azt biztosan tudom, hogy nem bántam meg azóta sem a kiépítést, de 1-2 dolgot érdemes figyelembe venni a nyilvánvalóak mellett. Pl hűtés nagyon fontos a notinál, stb.. Ez általában alapból sem túl acélos laptopoknál, de egy ilyen asztali vga-val megtámogatva meg még jobban megtekeri. Hosszú távon én nem szívesen használom 8-90°C esetleg afeletti tartományban.TB-seknek és Macbook-osoknak mondom, hogy nemrég jelent meg TB-re csatlakoztatható mpcie-s ssd-t fogadó adapter. Abba elvileg lehet ssd helyett mpcie-s adaptert is csatlakoztatni. Árban nem tudom, hogy jobb-e, mint a sonnet megoldása. Minden esetre ez is egy opció, így már van választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest