Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

Este van este van, én nem vagyok nyugalomban. Reggel 05:00-kor fel kell kelni, kaja, kis tornázás, mert az kell, aztán irány az államvizsga.

Lesem itt a tételeket, jegyzeteket meg könyveket, de a francért nem jövök rá, hogy miért kell résolaj visszavezetéses vezérelt visszacsapó szelepet betenni tehersüllyesztésnél, ha a fojtás a visszacsapó előtt van, és miért nem kell résolaj visszavezetés ha utána. Szóval ha valaki tudja, akkor írjon üzenetet, mert jó lenne tudni. Koszi szépen előre is. :R

Még pénzért is le kell menni, mert ugye államvizsga után csak meg kellene inni valami szeszet. Aztán ha jó állapotban leszek (tényleg jó), akkor TT-vel beülünk a nemrégen megnyílt KÁFÉFREI-be, meglessük, hogy mit adnak. Ha nyomorultra ittam magam, akkor természetesen valahogy inkább hazafelé veszem az irányt és alszok. :DDD
    Ami tervben van, az: sör, villanyrendőr, sör, sör, talán egy almás pite, majd még sör. Ha nem lesz villanyrendőr (6db kacsa), akkor opcionális piócázás lesz. :C
    Ahhoz viszont, hogy ezt bírjam, viszek magammal rántott gyesznóhúst rizzsel, hogy legyen ami felszívja a jótékony nektárt.

Jó lenne, ha lenne gyűrűm, akkor már (sikeres vizsga után) fel is vehetném. Sajna 120k az sok volt, sok, és sok lesz még egy darabig. :O

Aktív témák