Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
20120316
Már nem is tudom, hogy mikor léptem be utoljára facebook-ra, talán kettő hete. Jó nélküle. Helyette G+. Vagyis ott is csak követek pár érdekes, angol oldalt, azokat szoktam olvasgatni. Talán jót tesz az angolomnak, de ami fontosabb, hogy érdekesek számomra.
Ma már tényleg rendet rakok, mert tanulni kell. Sokadszorra "rakok" rendet. Remélem, hogy most sikerülni fog.
http://www.youtube.com/watch?v=R1twT86z5Fo&list=FLiEWwvek21hSGYaoZhq_iPQ&index=7&feature=plpp_videoZULU1253, most keltem. Kivételesen nem ebéd után, hanem ebéd előtt valamiért. Már megint nem fogok este aludni. Fuck.
Ki kellene dobni a picsába ezt a nagy dög asztalt, aztán a helyére valami olcsó, használt raklapot tenni, elfér egymás mellett vagy kettő, aztán, hogy elég magas legyen kellene még kettő, rá valami szivacs, elé egy kis asztalka, aztán lehetne kénylemesen sörözni. Gondolom nem olcsó egy szar raklap, főleg nem négy. Pedig fasza lenne és még rendet sem kellene rakni ezen az asztalon. :666
Egy csomó CD-t is selejtezni kellene, de nincs kedvem. Végig kellene nézni, hogy melyiken mi van, ami órákba telne. Milyen jófej lettem volna magammal, ha ráírom még annak idején, hogy mik vannak rajta. -.-'Na voltam veretni 2 sört meg egy viszkikólát egyik havercsajjal. Jó volt. Beszélgettünk mindenről, együtt lakásról, munkáról, párkapcsolatokról. Egyszer ha csak fővárusunkban lesz állás, akkor össze fogunk költözni. Messze van ez még.
Most meg Slam Poetryt hallgatok, abból is az Akkezdet Phiai együttes remekművét. Érdemes meghallgatni. Ha em tudod mi ez a slam poetry, akkor nézz utána. Nekem nagyon bejön.
http://www.youtube.com/watch?v=vbW-EfqflAo
Aktív témák
- Intel 13900KS
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- EPOX EP-4PLAI SOCKET 478 RETRO ALAPLAP
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest