Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
20120316
Már nem is tudom, hogy mikor léptem be utoljára facebook-ra, talán kettő hete. Jó nélküle. Helyette G+. Vagyis ott is csak követek pár érdekes, angol oldalt, azokat szoktam olvasgatni. Talán jót tesz az angolomnak, de ami fontosabb, hogy érdekesek számomra.
Ma már tényleg rendet rakok, mert tanulni kell. Sokadszorra "rakok" rendet. Remélem, hogy most sikerülni fog.
http://www.youtube.com/watch?v=R1twT86z5Fo&list=FLiEWwvek21hSGYaoZhq_iPQ&index=7&feature=plpp_videoZULU1253, most keltem. Kivételesen nem ebéd után, hanem ebéd előtt valamiért. Már megint nem fogok este aludni. Fuck.
Ki kellene dobni a picsába ezt a nagy dög asztalt, aztán a helyére valami olcsó, használt raklapot tenni, elfér egymás mellett vagy kettő, aztán, hogy elég magas legyen kellene még kettő, rá valami szivacs, elé egy kis asztalka, aztán lehetne kénylemesen sörözni. Gondolom nem olcsó egy szar raklap, főleg nem négy. Pedig fasza lenne és még rendet sem kellene rakni ezen az asztalon. :666
Egy csomó CD-t is selejtezni kellene, de nincs kedvem. Végig kellene nézni, hogy melyiken mi van, ami órákba telne. Milyen jófej lettem volna magammal, ha ráírom még annak idején, hogy mik vannak rajta. -.-'Na voltam veretni 2 sört meg egy viszkikólát egyik havercsajjal. Jó volt. Beszélgettünk mindenről, együtt lakásról, munkáról, párkapcsolatokról. Egyszer ha csak fővárusunkban lesz állás, akkor össze fogunk költözni. Messze van ez még.
Most meg Slam Poetryt hallgatok, abból is az Akkezdet Phiai együttes remekművét. Érdemes meghallgatni. Ha em tudod mi ez a slam poetry, akkor nézz utána. Nekem nagyon bejön.
http://www.youtube.com/watch?v=vbW-EfqflAo
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kedvenc zene a mai napra
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 128GB M2 SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Acer Aspire 3 A317-53-76NV. Intel 11.gen I7 / 16Gb ram / 512Gb ssd / 17,3"
- Intel 545S 512GB M2 Sata SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest