Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

Összevisszablogleszezmegint!

Új év, régi fogadalmak. Tanulni fogok. Sosem jön össze pedig nagyon kellene. 7-én lehet leadni legkésőbb a rajzot szerszámgépek1 tárgyból, rajta vagyok az ügyön csak olyan sok. Az én hibám, év közben lusta voltam most meg szopom a brét. Ez éven kellett volna államvizsgáznom, sajnos ez sem jött össze. Minek is járok egyetemre? Zsákom tudja..Kell a papír. Nem lenne ezzel a BSc szarsággal semmi gond, ha úgy működne ahogy kellene neki. Ugyanis most nincs semmi gyakorlat. "Tanár úr! Lehet menni a műhelybe esztergálni? Nem, mert féltjük a diákokat." Lószart! Le sem szarnak. Középsuliban jó volt. Műhely, esztergálás, hegesztés, CNC programozás gépen, lakatos munkák, vésés... Ez van. Aztán a munkahelyek meg azt mondják, hogy csak gyakorlattal vesznek fel..kapják be, nem tudunk hol gyakorlatot szerezni fakkjubazzeg!
    3D gépész tervezőprogramok tanításban is le vagyunk maradva pedig ez nagyon fontos mostanában. 1 félév autocad (lószart nem ért), aztán lesz majd 1 félév catia azt hiszem. Itt is 1 azaz egy félév! Ez sem lesz elég semmire. Ezt úgy kellene csinálni, hogy mind a 7 félévben tanítani, mert kell, nagyon kell. Úgyhogy marad az otthon gyakorlás csak mivel? Melyik diáknak van pénze megvenni ezeket a programokat? Semelyiknek. Diákhitel? Nem megoldás, mert aki felveszi annak nem erre kell, hanem szállásra, rezsire kajára. Jobb esetben. Mi marad? Warez. Nincs más megoldás kivéve egy programnál. ProE. Nekik van INGYENES diák verziójuk, tisztelet nekik, sokat segítenek vele, csak így tovább. Az egyetemen ahol én tanulok, ott viszont nem akarják ezt tanítani.

A szilveszter nagyon jó volt, pároméknál voltam, pálinkáztunk (nagyon), nevettünk, beszélgettünk. Nem is kellett több. Reggel retek mód fákjt a fejem, szerencsére nem voltam ezzel egyedül. :D

Megvette, életem első hangfalát. Genius 1255A. Itt a fórumon olvastam, hogy jó. Tényleg jó. 12400HUF volt, szépen szól nagyon, főleg az eddigi laptop-cicergő után.

Most eszek valamit, aztán VV, utána CNC fúrógép főhajtóművének rajzolását folytatom, mert még sok van hátra.

Azt is mindig elhatározom, hogy többet fogok fogok ide írni de lehet megint csak majdnem egy év múlva fogok. :D

Aktív témák