- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
vaakuum
addikt
válasz
Whysperer #5226 üzenetére
Mit tekintesz logitech drivernak? Mert én is a múlt héten szembesültem vele, hogy az eddig használt Gaming Softvert lecserélték egy G Hub nevű szutyokra. Lényeg a lényeg, a Ghub még rosszabb, mint a 2 éves Gaming Softver az én logi 600-as egerem szempontjából, így ment vissza a régi. Már előre tartok tőle, hogy eljön az idő, amikor kénytelen leszek a ghubot felrakni. Egy átláthatatlan, szétcseszett szeméthalmaz, sokkal kevésbé felhasználóbarát, mint a GS. Ja, és a firmware updaterük sem ismeri fel a g600-as egeremet, btw. Kíváncsi leszek, erre mit fognak válaszolni a hivatalos csatornán a supportosok
, de hogy mostanában nem tesztelik rendesen a szoftvereket a kicsit is régebbi hardverekre, az is biztos.
szerk: egyébként pont két hónapja akartam venni én is egy g13-at, de ezek szerint a razer tartarus v2-vel egy hajszállal jobban jártam. Bár azért razeren is lenne mit javítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest