Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Sziasztok!
Megláttam ezt a problémás egerekkel foglalkozó topicot és gondoltam leírom a tapasztalataimat egy Trust MI-6500X egérrel kapcsolatban. A legfőbb gond az, h az egér a tescó -ból van, és állítólag csak 3 nap gart adtak egy olyan tartós használatú termékre amire a gyártó alapból 2 évet vállal. Ez felháborító! Nem valsz, h kicserélik, de azért megpróbálom rájuk borogatni az asztalt, fenyegetőzni a fogyasztóvédelemmel stb., hátha! Szval van ez az egerem ami egyszercsak megadta magát. Az egérkurzor elkezdett laggolni majd teljesen megállt és azóta meg se moccan! Én még egy egérrel sem jártam így! Mindent gondoltam amikor ezt az egeret megvettem, h legfeljebb pontatlan lesz vagy megugrik, de ezt nem! A gombok, görgő műxik, a kábele nincs megtörve sehol, szerintetek mi lehet a gond ? Lehet ezt egyáltalán orvosolni vhogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Macska topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest