Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én nyomom folyamatosan a játékot, és a fórumra is naponta rápillantok, de semmi aktivitás az igaz.
Pedig azért taktikáról lehetne beszélgetni bőven, 1-1 játékos kicserélése önmagában tudja borítani a megszokott játékot.A játékmenet nekem nagyon tetszik. Nyilván vannak hibái, melyik játéknak nincsenek?… De a tempó, a mozdulatok, a játék irányíthatósága szerintem frissítésről-frissítésre jobb. Már várom a csütörtököt, hogyan és milyen irányba fog változni, remélhetőleg tovább javulni.
Teljesen jó ez a játék, Eventeken kívül lehet tolni az eFootball Ligát. Igazából az se hiányzik, hogy befejezhetetlen event sorozatok legyenek, aminek sosem ér az ember a végére, csak ha fel sem áll a gép elől.

Egy Co-op jól jönne, egy Crossplay és Crossprogress támogatás. Ezenkívül lassan várnám a grafikai fejlesztéseket, és az időjárás/napszak is lehetne változatosabb. Jöhetnének a taktikai fejlesztések is, hogy mélyebben személyre lehessen szabni a csapat játékát. Lassan itt lenne az ilyen irányú tartalmi frissítések ideje. De valahol még mindig futnak maguk után, mert tuti nem ott tartanak ahol tartani szeretnének. Én nem féltem a játék jövőjét. Messze élvezetesebb focit lehet játszani mint a Fifába.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Kéthetente 1-2 meccsre elindítom hátha javult valamit. A játékmenet nem lenne olyan rosz, de ezek a hulladék reakciók... mint ha az embernek lenne egy ezres pingje... elpattan, össze vissza szalad úgy fordul, mint egy reumás csiga, átveszi komótosan lekezelgeti, holott már a továbbpaszt rég megnyomtam azt így lazán szerelnek... Nekem elég volt ebből azóta fifázok, a játékmenete elég fos a több évnyi pesezés után, de legalább reakciók atomgyorsak talán túl gyorsak is, a passzok is oda mennek ahova az ember akarja, én már nem hiszem, hogy vissza tudnék szokni ehhez a efootballos lassúsághoz...
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Olyan mint egy hullámvasút. Pl. most, tegnap felkúrt teljesen. Azt érzem néha, hogy nem nyerhetek, meg nem reagálnak a játékosaim se védekezésnél, se az előre játéknál.
Máskor meg minden összejön, már-már túlzottan pont úgy pattan a labda, ahogy nekem jó.
Szóval kurvára felemás érzéseim vannak. Amúgy én a csapatépítéssel jól állok. Elég erős keretet hoztam össze. Meg próbálom az A és B formás játékosokat levadászni, ha kell.
-
csababarca
őstag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én játszok naponta 1-2 challenge meccset, de nagyjából ennyi.
Nincs is tartalom igazából, így nem köt le.Elég jó csapatot összeraktam: elől van Messi, Mbappé, Dembelé, Son, Haaland, Sterling, Forlán emberkék, kp-n Viera, Bellingham, stb.
De sok értelme így nincs az egésznek. -
ROBREGGAE
tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Abszolút megértem, hogy egy félkész játék, és kell neki 2-3 év. Ám tartalommal megtölteni nem lenne hatalmas feladat.
Annyira bonyolult lenne a Fifához hasonlóan kitalálni azt, hogy mondjuk szerezz 10 gólt, meg szerezz 5 gólt tizenhatoson kívülről vagy beadásból stb. Meg simán lehetne adott kártyákért kihívást teljesíteni...
-
ROBREGGAE
tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Tartalom az megint nulla rajta. Efootball league nélkül szinte érdektelen lenne az egész. Ráadásul az is idő után unalomba fog fulladni...
Ezek a kihívások is nagyon semmik. Szerezz 5 pontot, meg hármat.
Esetleg, majd ha szándékoznak visszahozatni a Coop módot, akkor lesz még valami érdemleges rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig azért taktikáról lehetne beszélgetni bőven, 1-1 játékos kicserélése önmagában tudja borítani a megszokott játékot.