Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Reményeim szerint majd jövő héten meglátod, hogy milyen az akikor igazán megváltozik a játékmenet.
Az 1.0.0 után a 2.0.0 is hatalmas változás volt, mindenben rengeteget javult (szerintem) a játék. Én most is ezt várom. Nem csak egy kis lassítást, “játékot a csúszkákkal”, hanem tényleges, játékmechanikai dolgokat. Hogy a védelem nem azért gyengül mert lassabb reakció időt állítanak be, hanem azért lehet majd több féle akciót, helyzetet kialakítani mert az új mechanikák lehetővé teszik majd.Én tegnap nyomtam este kicsit, Nekem nem tűnt fel hogy bármi változott volna. Maga a játék pedig nem is frissült, szerintem gameplayt nem is lehet kliensfrissítés nélkül véghezvinni. Az a pár MB amit csütörtökönként leszed az csak forma, meg keret frissítés. Ahogy lefrissül a cucc, szerintem itt leszünk hogy beszámoljunk a tapasztalatokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az 1.0.0 után a 2.0.0 is hatalmas változás volt, mindenben rengeteget javult (szerintem) a játék. Én most is ezt várom. Nem csak egy kis lassítást, “játékot a csúszkákkal”, hanem tényleges, játékmechanikai dolgokat. Hogy a védelem nem azért gyengül mert lassabb reakció időt állítanak be, hanem azért lehet majd több féle akciót, helyzetet kialakítani mert az új mechanikák lehetővé teszik majd.