- Okos Otthon kezdőknek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Reményeim szerint majd jövő héten meglátod, hogy milyen az akikor igazán megváltozik a játékmenet.
Az 1.0.0 után a 2.0.0 is hatalmas változás volt, mindenben rengeteget javult (szerintem) a játék. Én most is ezt várom. Nem csak egy kis lassítást, “játékot a csúszkákkal”, hanem tényleges, játékmechanikai dolgokat. Hogy a védelem nem azért gyengül mert lassabb reakció időt állítanak be, hanem azért lehet majd több féle akciót, helyzetet kialakítani mert az új mechanikák lehetővé teszik majd.Én tegnap nyomtam este kicsit, Nekem nem tűnt fel hogy bármi változott volna. Maga a játék pedig nem is frissült, szerintem gameplayt nem is lehet kliensfrissítés nélkül véghezvinni. Az a pár MB amit csütörtökönként leszed az csak forma, meg keret frissítés. Ahogy lefrissül a cucc, szerintem itt leszünk hogy beszámoljunk a tapasztalatokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az 1.0.0 után a 2.0.0 is hatalmas változás volt, mindenben rengeteget javult (szerintem) a játék. Én most is ezt várom. Nem csak egy kis lassítást, “játékot a csúszkákkal”, hanem tényleges, játékmechanikai dolgokat. Hogy a védelem nem azért gyengül mert lassabb reakció időt állítanak be, hanem azért lehet majd több féle akciót, helyzetet kialakítani mert az új mechanikák lehetővé teszik majd.