- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Hátha belátja egyszer a KONAMI is. Meg az EA is. Ha az UFL modellje bejön, és ténylegesen nem lesz benne eredményt befolyásoló script, csak emiatt az emberek elkezdek majd oda vándorolni. Akkor hátha belátják, hogy jogosan kikapni- vagy jogosan nyerni az, amire mindenki vágyik. Legyenek véletlenek egy meccsen, ami miatt akár ki lehet védekezni egy X-re ezzel nem lenne baj mert létező dolog. De ez, hogy kifejezetten vezetve van a játékmenet ez borzalmas.
Kb. másfél, két hónapja nem játszottam online. Most Neki estem az eventeknek, és ez rosszabb mint amire emlékeztem. Úgy kaptam ki 5-0-ra, egy Div 5-ös, 2800-as csapattól, hogy minden támadása góllal végződött. A középpályán és a védelmen konkrétan átfolyt a labda, se elfogásra, se szerelésre nem voltam képes, futószalagon jöttek a gólok.
Az első Foci szimulátor, amiben nem lesz forgatókönyv, hatalmas tömegeket fog vonzani szerintem. Csak tartanánk már ott…
Új hozzászólás Aktív témák
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V2 - origami
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest