Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrueGooner

senior tag

Na, én nem vagyok annyira türelmes mint VinoRosso. Letöröltem a játékot, majd a 24-re visszanézek. Ennek így, ebben a formában az égvilágon semmi értelme. Csak időpocsékolás, ráadásul órák… És még csak a kilépegetés sem játszik, mert direkt közel tart a játék a döntetlenhez, hogy ne lépj ki, hátha, de a góllövést totál ellehetetleníti. Aztán a hajrába kapok 2-3-at is akár úgy hogy amúgy egy fikarcnyival sem jobb az ellenfél.
    Nem találok már szavakat arra, hogy milyen szinten lehetetlenít el a játék. Ott ül az ember felette 2-4 órát akár és a végén úgy áll fel, hogy basszus semmit sem haladtam. Parádés. :C

Egész meccsen dominálok, közel 70%-os labdatartás, 150-170 passz/meccs majd egyszer csak a 70-80. perc környékén a semmiből, a meccsen mindeddig 30-at passzoló Zeiter/Valbuena 4-3-3 fanatikus Pistike 3 darab Stunning lapos indítással 1v1-ezik a kapusommal. És nyilván gól a vége. Nem lenne ezzel semmi gond, mondjuk 6-7 meccsenként, mert megesik az ilyen. De minden meccsen így kapok ki, és minden egyes meccsen ugyan ilyen taktikával játszanak ellenem.

Meguntam. Ha kezdenek valamit a játék taktikai részével, ha enyhítik, NE ADJ ISTEN kiveszik a kódolt játékmenetet, akkor lehet még esélye a játéknak.

Ez így időpocsékolás. :(

:R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés