Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Azért a 19, 20-21 után 2 év alatt vártam volna komolyabb változásokat. A bíró nem tűnik jobbnak, a szerelések is érdekesek továbbra is. Én nem vagyok menü rendszer fikázó, de maradt hasonló elven. Akik ezt fikázzák, meg tudom érteni.
Viszont még egyszer leírva, nálam nagyon más nem jöhet szóba, mert PES6 óta tolom, és Fifát múltkor kipróbálva pár napig bírtam, akkor is ingyenes lehetőség miatt ültem elé.
Behatóbb véleménye az embernek, akkor lesz, amikor saját maga játszik vele. Ettől függetlenül amit látok kicsit csalódás, ezek az első érzéseim a látottak alapján. Majd 30.-án még markánsabb lesz a véleményem 10-20 meccs után mondjuk... Legyen igazatok, hogy pl. addig a gyepet rendbe teszik stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest