- sziku69: Szólánc.
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Azért a 19, 20-21 után 2 év alatt vártam volna komolyabb változásokat. A bíró nem tűnik jobbnak, a szerelések is érdekesek továbbra is. Én nem vagyok menü rendszer fikázó, de maradt hasonló elven. Akik ezt fikázzák, meg tudom érteni.
Viszont még egyszer leírva, nálam nagyon más nem jöhet szóba, mert PES6 óta tolom, és Fifát múltkor kipróbálva pár napig bírtam, akkor is ingyenes lehetőség miatt ültem elé.
Behatóbb véleménye az embernek, akkor lesz, amikor saját maga játszik vele. Ettől függetlenül amit látok kicsit csalódás, ezek az első érzéseim a látottak alapján. Majd 30.-án még markánsabb lesz a véleményem 10-20 meccs után mondjuk... Legyen igazatok, hogy pl. addig a gyepet rendbe teszik stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest