- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Vannak hullámvölgyeim a PES-el kapcsolatban, igazad van egyébként. Én is tudom, hogy mondtam már sok mindent. A Fifa például egészen addig majdnem megetetett, amíg meg nem láttam az idei játékmenetét.
Ami a PES-t illeti, az első trailer alapján például nagyon negatívan láttam a dolgokat. A legutóbbi bemutató után javult a helyzet (de még mindig nem győzött meg), és még mindig nem tudom pontosan mit várjak, de igyekszem pozitív maradni.
Egyébként nem vagyok elfogult PES-es, én a számonra jobb focis játékkal fogok játszani. Tegnap mutattak hivatalos felvételeket a FIFA22-ről, és meggyőzött, hogy nem érdemes várnom.
A PES kapcsán pont azért vagyok bizakodó, mert félkész. És ha ilyen állapotban is élvezet lesz játszani, akkor később csak jobb lehet. Nem láttam még belőle olyan játékmenetet mint tegnap a Fifáról, ezért nem tudok mit mondani sem, de az biztos, hogy a Fifában semmilyen előrelépést nem látok játékmenet tekintetében.
Szóval tudom, hogy vannak olyan játékosok akik letették a voksukat egyik- vagy másik játék nellett és nem hajlandóak váltani, én nem ez a kategória vagyok, évről-évre figyelemmel követem mind a két játékot, és próbálok nem bedőlni a marketing gépezetnek, viszont véleményt csak arról tudok formálni, amit megmutatnak számunkra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC eladó jó áron! RTX 2070/16 GB RAM/500 GB SSD/vízhűtés
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest