Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Nem tudom hogy számolják mi a sok és mi a kevés, de én azért Nestáért elég sok pénzt beleraktam abban a 10 napban, amíg Epic Milan elérhető volt . Haverom is költött a játékra, mégis mindketten beszámoltunk egymásnak olyan szitukról, mint itt tárgyalunk.
Az UFL-t én is néztem, hogy nem tűnik biztatónak, de egy esélyt adtam volna neki, ha pc-n is jött volna. Nálam a Konami kezdi ellőni az utolsó puskaporát is. Egy probléma van, hogy nincs más... Addig meg cseszhetem... Ha nem lenne efootball, az se lenne jó, mert csak fifázni tudna az ember, amihez meg nincs gusztusom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest