Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Én mindkettőtöket totál megértem, vannak olyan dolgok (nem csak a konaminál) amik azért kitudják csapni a biztosítékot a playereknél. De nem gondolnám, hogy a konami nem azon dolgozik, hogy minél jobb legyen a játékuk. Minél nagyobb piacot szeretnének lefedni Ők is, hogy minél több zsét tegyenek zsebre.
És akkor itt szólnék koppasz1986-hoz: Azzal kell játszanod amit jobban élvezel. Ha az eFootball felcsesz, akkor ne foglalkozz vele. Nézz rá nagyobb frissítéseknél, és hátha egyszer elnyeri a tetszésed. De kár idegeskedni. Én sem vagyok 100%-ban elégedett a játékkal, félre ne értsetek... De Én a FIFA-t képtelen vagyok élvezni, pedig 3 évvel ezelőtt teljesen alap vétel volt, mint minden áldott évben.
Az, hogy ki, mi alapján dönt, mindenkinek a maga dolga. Engem kizárólag a gameplay érdekel, és baszki mondhat bárki, bármit, az Én bajom tudom, de élvezem az eFocit.
Lehetne szebb és jobb menü, de sosem lesz, mert a Konami sosem volt jó ebben, túl Japánok.
Lehetne több tartalom, de sosem lesz, mert egyik PES-ben sem volt az Online rész tele tartalommal (de ha már itt tartunk, a FIFA-ban meg irreálisan sok a tartalom, kihagy 2 hetet és úgy érzed lemaradtál). Viszont a játék mechanika számomra ezerszer jobb mint a FIFA-é, és erről nem is kell vitáznom senkivel, mert ettől még azt is tudom, hogy másoknak mi tetszik a fifában. Egyszerűen csak mást keresnek egy játékban mint Én.szerk.: Arról nem is beszélve, hogy inkább csinálok "Lőj 5-10-15 gólt League/Challenge/Tour meccseken", minthogy "Lőj gólt 16-oson kívülről, gyengébb lábbal, csukott szemmel, háttal a kapunak, piros zokniban" típusú küldetéseket..

A napokban néztem vagy 3-4 órányi FIFA streamet, de esküszöm nem láttam 1 óránál több gameplayt... Az a játék a menüről szól nem a fociról.Ha holnaptól nem lenne eFootball, nagyon hiányozna...

Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehetne szebb és jobb menü, de sosem lesz, mert a Konami sosem volt jó ebben, túl Japánok.