Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chooky

tag

Vettem egy ASUS EEE 701SD (8gb SSD) minilaptopot és linux volt rajta. Tettem rá egy XP pro-t, de hihetetlenül lassú. Még a netezésnél is 3-4 másodpercet kell várnom ha egy linkre kattintok (nem a netem a lassú, mert 4mb-osom van), vagy ha épp leakarok menni a lap aljára akkor is azt kell néznem hogy a vinyó ledje csak világít folyamatosan másodpercekig, arról nem is beszélve hogy a bekapcsolás után kb 8-9perc múlva tudok bármit is csinálni a windowsba. Kicseréltem a 512Mb-os memóriát 1gb-ra, de szinte semmi változás.
    Igazából netezésre akarom csak használni csak a gépet, valami viszonylag normális működési gyorsaság mellett.
    Nem érdekel se a frissítés, se az hogy játékok menjenek rajta és a helyigény sem akadály (csak a 8gb SSD-re ráférjen), a fő cél mint már mondtam is a "gyorsaság".
    Ezért gondoltam hogy itt tudtok nekem mondani valamit ezzel kapcsolatban, hogy mi lenne a megoldás? Olvastam már a TinyXP-ről de nemtudom hogy az gyorsabb-e, vagy csak a helyigénye kisebb!? Vagy valami lebuított verzió kellene rá?

Köszönöm előre is a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés