Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Nem tom. Ehhez nincs hozzáfűzni valóm, mert Sis chipsetes SocketA lappal (nem csak ecs lappal, de semmilyen más lappal se) még nem volt dolgom (nem véletlenül) és szvsz már nem is lesz.
K7VTA3 vs. Radeon dologról már mintha halottam (olvastam) volna vmit. De bevallom már elfeljtettem, hogy mit. :( Ilyen gépet is raktam össze csak én Gef4-et raktam mellé. Töckéletes mind a mai napig. Ez bosszantó dolog elismerem, de ilyesmi előfordul sajnos.
Nézd nem akarok meggyőzni senkit se. Én is MSI lapot venék ha rámszakadna pár milla :), csak azt mondom hogy ecs alapokra is lehet jó gépet építeni. És ez biztos, mert nem csak nekem sikerült ezidáig. (Sajnos! :D Mennyit kaszálhatnék ha csak én lennék képes összerakni az ecs gépeket. Havi 2-3 millió lapot gyárt az ecs... :)) lenne munkám nem mondom. Futná belőle MSI-re :DDD)
Ja a 2. K7S5Apro lapban nincs véletlenül kimerülve az elem, mert olyankor szokott felejteni a bios. De ez csak egy tipp. :)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Könyvajánló
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Társasjáték topic
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest