- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
Az ECS-ről van némi tapasztalatom. (3 lap az ismeretségi körömben.)
K7S5Apro: ezzel semmi gond.
K7S5Apro: pár havonta visszaáll 133MHz FSB-ről 100-ra. Mivel ezt nem lehet megmutatni a garihelyen, ezért nincs is visszacserélve, hanem a tulaj lett kiképezve, hogy mit csináljon, ha észreveszi, hogy 1250MHz-et ír ki induláskor... :)
K7VTA3r6: Radeon9600-as kártyával meg se nyikkant. (Ezt sem vitték vissza, mert nagyon kellett a gép, ezért a tulaj a 2 gépében alaplapot cserélt, és a régebbi lap hajtja a 9600-ast, ebben meg egy 9200-as megy.)
Szóval, ha úgy tekintem, ez 66%-os hibaarány, ami a gyártónál mégsem jelentkezik.
És ezek után -gondolom- nem csodálkozol, ha nem ajánlom senkinek ezt a márkát.
(Még a VTA3 igénytelen tervezéséről annyit, hogy az USB vezérlő akkor is a PS2egér/audio/VGA-val közösködik az IRQ-kon, ha a 3,4,5 és a 7 meg ott áll szabadon. Az Asrock pl. ugyanebben a helyzetben gond nélkül elfoglalta az üreseket.)
[Szerkesztve] -
Csepy
őstag
Kedves, Draki!
Az ECS azért került a vezető gyártók közé, mert rém-olcsó. Úgy lehet váltogatni a lapot (mert futja rá), mint bordélyházban a gumióvszert. Ez nem csak az én véleményem. Az ügyfeleim, barátaim is ezen vannak. Ez nem azt jelenti, hogy leírtam volna a márkát. Isten ments! Csak egyenlőre túl nagy a rizikója (10 lap már annak számít), hogy szar kerül a kezembe. Mivel általában a garancia (hiába 3 év) nem megoldható, meg van egy tökéletesen SEMMIRE használható tech. support, én mort nem kockáztatom meg. Lehet ettől még jó (lol) de, ha nekem 12-ből 10 lapot vissza kellett vinnem, mert elb*szódtak, nekem senki ne mondja azt, hogy az egy jó gyártó.
No hard feelings though!
Regards: Csepy
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest