Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, szeretném kérdezni, hogy ha ezt megrendelem, akkor kell majd rá még vámot/áfát akármit fizetni ezen az összegen felül? (140euro postával együtt németországból)
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, szerintetek érdemes Nike cipőt vásárolni ebay-en?
Ezeket pl a Vaterán árulják, de mint külföldi cucc, gondolom ebayről rendelik. Van rá esély, hogy nem hamisítvány, és eredetit kap az ember? Csak mert az új ára magyar boltban legalább a duplája lenne."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok erre a cuccra (50$ Japánból) mennyit kell pluszba ráfizetnem a határnál? Vám? ÁFA? Rádobják??
-
Kloden
senior tag
Némely termékek nem jelennek meg, kiírja hogy verification kell hozzá.
Rámegyek, erre az eBay kéri a bankkártyaszámom meg a lejárati időt, stb... Ez normális? Milyen cuccok ezek amit nem láthat az egyszeri ember?"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Ha veszek valamit eBayen, és rögtön fizetek is paypallal, de a paypalos számlámon nincs annyi pénz ami fedezné az összeget, akkor is simán megy a tranzakció? Vagyis azonnal levonódik a valós bankszámlámról a pénz és az eladó azonal látja hogy kifizettem? Vagy van pár nap késés? (csak mert írják néhol, hogy 3 napod van hogy fizess)
-
Kloden
senior tag
válasz Winner_hun #10738 üzenetére
Ok köszi, pedig azért sztem lenne értelme az ilyenfajta keresésnek. Pl megtalálni a magyar eladókat is...
-
Kloden
senior tag
válasz Winner_hun #10736 üzenetére
Köszi, akkor mindig a Helyet kell nézni nem pedig az országot..
Akkor még egy olyan kérdés, hogy lehet-e valahogyan rákeresni hogy az EU-n belül ki árul ilyet?.. (Syma s107 a cucc neve)
-
Kloden
senior tag
Egy kishelire helire fáj a fogam, rákerestem a global.ebay-en, mondom hátha van EU-n belül aki árusítja, nem csak Hong Kongi, ki is dobott párat, mindenféle országból, hollandia, spanyol, stb, de ha rámegyek, ezt látom... (Termék helye Hollandia, de a terméknél meg sanghai, kína van. Akkor most honnan jön?... )
-
Kloden
senior tag
Melyiket érdemesebb megvenni?
Egy termék 30$, free shipping, vagy 15$ és shipping is 15. Van valami lényegi különbség pl. vámolási/visszaküldési szempontból?"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Nem tudjátok, lehet az eladó visszajelzései közül szűrni valahogyan hogy ne az összes termékkel kapcsolatos visszajelzést mutassa hanem egy termékét amiben szerepel egy bizonyos szó mondjuk? Elég brutál kikeresgélni a kismillió termék közül ami engem érdekel..
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni az induláshoz...
Most regeltem paypal/ebay oldalakon, kártyám aktiválva, minden okés, egyenlegem nullán jelenleg.
Namost ha veszek egy terméket ebayen 30$-os áron akkor mi a teendőm? Én úgy olvastam jön egy mail az ebaytől, amiben benne van egy mailcím amire küldenem kell a pénzt paypalon, és az összeg is. (javítsatok ki ha tévednék ) ..meg sok más infó az eladóról, stb..
De a Paypal számlám nullán áll még, azt fel kell tölteni licitálás előtt, vagy rögtön lehet utalni a kártyámról az eladó srácnak így nulla egyenleggel is? Ez az egy nem tiszta még."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, vennék egy 300g-os csomagot, 10$ értékben és 15$ a pk.
Ha ebből vennék 2-t akkor miért duplázódik a pk? Ok, emelkedjen de ne duplázódjon!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest