Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz hobbyone #41407 üzenetére
Nekem is lezártak most egy case-t, úgy, hogy nem született egyezség. Én mint vevő nem kaptam meg a cuccot. Az eladó írta, hogy visszautalja a lóvét, de ha megkapom a terméket, akkor küldjem el neki! ebben nincs is semmi, megteszem, ha ilyen történik! Erre kétszeri időpontot kaptam, hogy megkapom a zsét, de semmi... Azt írta, hogy ő elutalta, az ebay rendszere nem engedi át, nem az ő hibájuk! Nah paff erre jön az ebay levél, hogy bezárták! Írtam nekik, hogy miért, amikor nem oldódott meg a probléma... Most várom tőlük a választ!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Van két termék amit január 26.-án rendeltem meg, de még nem kaptam meg. Van mindkettőnél egy várható szállítási idő, ami március 3 az egyiknél, március 10 a másiknál...
Ilyenkor ezt az időt meg kell várni, ha érdeklődni vagy reklamálni szeretnék?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
nekem most megy egy case február eleje óta Eddig úgy volt, hogy visszafizeti a lóvét febr. 5-ig, nem jött írtam nem válaszolt, ma megint írtam, hogy miért nem válaszol, majd jött az ebayes levél, melyben szerepelt, hogy febr. 28-ig visszafizeti, de benne volt az eladó levele, miszerint ők elindították a visszafizetést, de az ebay nem engedte, nem az ő hibájuk... Várom a 28-at most!
-
Sickboy25
addikt
Halihó
Tegnap megkaptam egy régebbi nokiámhoz az akksit az ebayről. Nos nagyon úgy fest, hogy használhatatlan, mivel nem lehet feltölteni!
Ilyenkor mi a teendőm?
-
Sickboy25
addikt
válasz SUPREME7 #40973 üzenetére
Az ebay már válaszolt ők küldték tovább a vevő feléjük intézett levelét...
De pontosan hol tudom ezt az opciót megnézni, hogy él -e még?
Illetve van egy érzésem, hogy valaki dézsmálja a postaládámat is... Mert rendeltem egy csomó cuccot és csak párdarab érkezett meg. Pedig előző lakhelyemen az összes terméket, amit rendeltem hiánytalanul megkaptam...
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Egy terméket nem kaptam meg írtam is ez ügyben, majd azt a választ kaptam, hogy az eladó visszafizeti a vételárat feb. 6-ig. Ez idáig nem érkezett meg. Már írtam az eladónak is újból, arra nem érkezett válasz azóta sem!
Mi a teendőm?
-
Sickboy25
addikt
hol tudok piros pontot adni az ebay-en?
-
Sickboy25
addikt
válasz faresz5 #16836 üzenetére
kínai, így nem kizárt, hogy tűzijáték lesz
winner: ha már bír annyit, mint az előző, akkor jól jártam . Köszönöm a tanácsot 2 x merítem és töltöm... feszültség 11,1 V így az jó lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Sickboy25 #16831 üzenetére
Megnéztem a típust elvileg jó hozzá már csak az 5200 mAh izgat , hogy nem lesz -e baja?
fater: kicsit azért reménykedtem benne, igen Akkor beleküldöm Amúgy ugyanezt az utángyártottat megtaláltam magyar oldalon is, most akciósan 22 K, azért pk-val együtt 7K-t megért
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Nah megjött a hong-kongi lenovo battery...
Egy gond van nem az jött meg, amit rendeltem, de a foglalata stimmel viszont nem stimmel a verziószám illetve 4400 mAh / 48 Wh helyett 5200 mAh/ 58 Wh. Ettől nem szaródik be a laptopom, ha megpróbálom ráküldeni?
Illetve nem is eredeti, mert rohadtul nem stimmelnek a matricák sem az eredetimmel...
Javaslatok és ötletek?
Köszi
-
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Segítsetek nekem:
EZT szeretném megrendelni.
Kukkantsatok rá, hogy nem fogok-e pórul járni... esetleg valami amire figyelnem kellene?
Köszi
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Valaki nem rendel mostanában a UK- ból? Mert lenne egy dvd lemez amit hozzácsaphatna, a megrendeléséhez itthon meg elpostázná! Természetesen beszállok a pk-ba az ittenit meg én állom!
-
Sickboy25
addikt
jo reggelt mindenkinek
erre mi a valasz?az igaz,hogy termekeket olcsobban megveszek mondjuk az usaban vagy ausztraliban,de a postakoltseggel mar ott vok mintha itthon vennem meg vagy talan meg rosszabul jarok
Nektek is hasonlo tapasztalatotok van?"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
Sickboy25
addikt
és az mit jelent ,hogy én nem néztem, utána rendesen???
max kérdezhetek meg képeket kérhetek ,de kamu lehet az is , elutazni ugye nem tudok"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
es akkor mi a szitu ha megveszek egy cumot mondjuk ausztraliabol es a jonak hirdetett termek amikor atveszem kiderul ,hogy megsem jo vagy nem az ami hirdetve lett??
-
Sickboy25
addikt
nem jo meg mindig vmi ,mert csak az usa-sokat dobja ki!!
Mar mindent beallitottam sehol egy nemet vagy ilyesmi csak ha .de ugy lepek fel akkor meg csak nemet!!
-
Sickboy25
addikt
válasz kaller1 #8228 üzenetére
köszi
még egy kérdésem lennemúltkor nézegettem és akkor kiírta,hogy melyik termék melyik orszagban van, nah ezt most nem csinálja már!ha .com-ot ütök csak usa!
Mi lehet a baj?"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
tapasztalt ebay-eseket keresek
remélem összejön egy cucc az usaból elég jó áron,ha minden jól megy kell vám,ot meg áfát fizetnem?
az mennyi szokott lenni?az áfát tudom ,hogy 25% vagy esetleg van vmi trükk rá?"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest