- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Irtam az egyik eladonak akitol meg regebben rendeltem, mert azota sem kaptam meg a cuccot.
Azt mondta hogy varjak meg 5-10 napot, illetve megadta a csomag nyomkovetesi szamat is.
Ezt hova kell beirnom ahoz hogy meg tudjam nezni, hogy jelenleg hol tart ? -
honda 1993
senior tag
Akkor varok. Koszi.
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Penteken kaptam meg a refoundot es azota nem erkezett meg a penz a bank szamlamra.
Aggodnom kellene, vagy meg nincs semmi problema ?Meg nem telt le a 4 napos hatarido, de nem ertem hogy mi tart eddig.
-
honda 1993
senior tag
Köszönöm
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
A 2-4 napba beleszámít a hétvége is, mire a pénz viszzaérkezik a Bank számla számomra?
-
honda 1993
senior tag
Köszi mindenkinek.
-
honda 1993
senior tag
Ertem, sorry.
Dluinet A szobámba kellene, egy "gamer" kuckót akarok. Olyan kellene, ami kellemes és nem bántja az ember Szemét.Van egy másik kérdésem, ez ide tartozik.
Most kaptam meg a refoundot, ez tudtommal a paypal számlámon van jóváírva. (én a bank számlámon lévő pénzel fizettem.)
Nos, hiába kaptam meg a refoundot mert valamiért nem tudok vásárolni mert a paypal azt mondja, nincs egyenleg a számlámon.
Ez igaz is, mert valamiért a bank számlámat akarja leszívni, azon tényleg nincs is.De hogy tudom beállítani hogy a paypal számlámat használjam a fizetésre?
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Led szalagot kitől érdemes vebbi? Valami ilyesmi kellene, lehetőleg olyan aminek jó erős fénye van (kék).
-
honda 1993
senior tag
válasz
somnia #52316 üzenetére
Pedig most kaptam üzenetet, azt mondja hogy el van intézve és 48 órán belül a paypal számlámon lesz a pénz.
Ez tényleg 2 napig szokott tartani?Ebben a pillanatban kaptam az értesítést hogy megérkezett a pénz.
Az eladó egyébként azt kérte hogy ne adjak neki negatív értéjelést, hogy megmaradjon a jelenlegi jó aránya.
-
honda 1993
senior tag
válasz
szakalistvan #52311 üzenetére
De a határidő még nem telt le, viszont ha még el sem küldte akkor biztos hogy késni fog.
Így nem tudom hogy mit csináljak.
Ilyenkor még nem kérhetem vissza a pénzem tudtommal.
Vagy igen? -
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Válaszolt az eladó és sajnos jól sejtettem...sorry for it indeed.
we find your order has been return to us, now we are reading to resend it to you asap.Ebből azt nem értem hogy miaz az asap.
-
honda 1993
senior tag
hello.
Amikor rendelek valamit akkor tobb email is szokott erkezni.
Koztuk egy olyan is amiben ezt irjak :Hi **** Your order has shipped to**************.
************************************************************************************
Shipping service : Standard Int'l Shipping
Item # : ****************
Transaction id : ***************Kb 2 hete rendeltem valamit es meg mindig nem erkezett ilyen email. Ez azt jelenti hogy meg midig nem adtak fel a csomagot ?
-
honda 1993
senior tag
Koszonom a segitseget es sorry hogy csak most irok.
Ha tenyleg igy van es az arak sincsenek elszallva ennel az eladonal akkor kiprobalom.Egy masik kerdes:
Vannak olyan micro sd karik az eladonal, amikrol egy olyan kep van feltoltve amin csak a memkari latszik ( nincs meg a gyari csomagolasa)
Ezek olyanok amiknek nincs is meg a gyari csomagolasuk, vagy csak a kepen nem latszik ?
Pl itt van EZ
Azt sem latom hogy hol van feltuntetve az hogy uj vagy hasznalt termekrol van- e szo.
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Ettől az eladótól érdemes memóriakártyát venni?
-
honda 1993
senior tag
Mindegy mert úgyis csak Egy 800ft-os tételről van szó...
Amit még használni is tudok, szóval szerencsém van...Kifizettem, így már nem lehet gond Ugye?
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Pár napja kaptam egy emailt, " you won at GBP 1,96 "
Alatta: "complete purchase " gomb van.Csak most kapcsolok hogy lehet hogy valami licites dologról van szó?
Mert tudtommal semmire nem licitáltam, de attól félek hogy véletlenül mégis...Ha így lett volna akkor kaptam volna azóta figyelmeztető mailt hogy fizessek?
Vagy ez hogy működik? -
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Ez az uzenet nekem nem teljesen tiszta sajnos.Thank you for your purchase, szilvasi.
ETA: On or before Monday, April 13. We'll update you when it ships.Ez most azt jelenti hogy ekkor akarjak majd feladni, vagy legkesobb ekkor kapom meg ?
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Ezt az emailt kaptam az egyik eladotol;
Dear valaki,
Thanks again for your kind order. Please kindly note the package we shipped is on its normal way to you.May still need sometime before arriving you.Please wait a while ok? It should arrive you in the coming 1 or 2 weeks.For any problem,please do feel free to contact us.
Yours Sincerely,
ValakiYours order: 00000000*1;
Ezt nem egeszen ertem hogy most miert kellett megirnia, mikozben tudtommal meg mindig boven a megadott idokereten belul vagyunk.
Es innentol szamitva meg 1 vag 2 het mire megkapom. -
honda 1993
senior tag
Köszönöm a válaszokat, mostmár meglesz.
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Eddig a bankszámlámon lévő pénzösszeggel fizettem a paypal-on keresztül, viszont most a paypal számlámon van egy kevés pénz amit el akarok költeni de valamiért nem lehet, mert rögtön a masterCard típusú kártyámat választja ki a paypal.
Hogy lehetne megoldani hogy akkor amikor a paypal számlámon is van pénz akkor azt költsem el?
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Ez szerintetek mukodiik egyaltalan ?Most komolyan nem tudom elkepzelni hogy hogy kerulhet csak 300ft-ba...Igazabol az sem erdekel ha egy het utan beszarik, mert tenyleg nevetsegesen olcso.
Csak azert kivancsi volnek a velemenyetekre.Hopp... Visszavontam.. Most latom hogy a szallitasi koltseg miatt viszont mar boven sokkal dragabb lesz.
-
honda 1993
senior tag
Ingyen postaval rendeltem."Free Shipping"
[ Módosította: radi8tor ]
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
A rendeles utan 1 nappal kaptam az emailt az ebaytol, hogy feladtak a csomagomat.
Ebben az emailben az is benne van hogy mikorra varhato a szallitas.Most meg boven van hatra ido, csak az erdekelne hogy meg lehet- e nezni valahol hogy jelenleg hol tart a csomagom.
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Az igaz hogy akarmit rendel az ember, az elosszor a NAV raktaraba erkezik meg es azok meg kibontjak a csomagomat ?
Felre ne ertsetek, semmi illegalis dolgot nem rendelnek ( ha egyaltalan van olyan az ebay-n ) nem tudom... De mindegy is nem ezert kerdeztem.Hanem mert rohadtul duhito hogy csak ugy fogjak magukat is belenyulnak az en csomagomba, nem tudom hogy mit kepzelnek magukrol ( mar amennyiben ez igaz egyaltalan ).
-
honda 1993
senior tag
Hali.
Amit europan belulrol rendelek, arra tudtommal nincsen sem afa sem pedig vam.
Ez igaz ? -
honda 1993
senior tag
Utolag modositottam, d vajon igy hogy a megrendeleskor nem volt kiirva az iranyitiszamom ( pedig akkor is megadtam)
Vajon igy is meg fogom kapni a csomagot ?gerii koszi
a nevem
mucsaroccsoge ize u 22
mucsaroccsoge hungary none
HUIgy nez ki, tehat az iranyitoszam hianyzik. Igy most akkor mire szamitsak ?
-
honda 1993
senior tag
es most kaptam egy emailt amiben csak az szerepel hogy a csomagot feladtak abba a varosba ahol lakok.
De a hazszam nem szerepel ebben az emailben.Most akkor mivan ????
Ennyire megbizatatlan az ebay ? -
honda 1993
senior tag
Valaki esetleg tudna valamit mondani ezzel a kerdesemmel kapcsolatban ?
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Az normalis hogy az ebayen nem latom hogy megadtam volna az iranyitomszamomat a registrationnal ?
Your main contact address
pistike pistike
valami u. 12
valami hungary NONE
HungaryA paypal fiokomnal pedig minden rendben van.
pistike pistike
valami u. 12
valami, Pest
2133
HungaryEgy picit elter egymastol a ketto, pedig en nem b@sztam el semmit.
-
honda 1993
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Maestro87 érdekeset kérdezett.
Engem pl az érdekene hogy ha pl 3db ilyen pendriveot rendelnék , akkor ugyebár az még jócskán a 22 eurós értékhatár alatt van. (A vámosok viszont csak annyit látnak hogy 3db pendrive van a csomagban.)
Ilyenkor mit csinálnak?Azért kérdezem mert magamnak kettőt akarok venni (az egyiket használnám, a másikon pedig kísérletezgetni akarok)
Illetve egyet az öcsémnek is veszek, mert őt is érdekelné (ő is tudja hogy szinte biztosan nem 32-es)
De még így is nagyon olcsó. -
honda 1993
senior tag
De ha csak 8gb ot lehet ráírni, még akkor is elég olcsó 1200 ft-ért.
Úgyis csak filmeket és zenéket pakolnék rá, szóval semmi fontos adat nem lenne ráírva.
Emellett pedig azért is rendelném meg mert kíváncsi is vagyok. -
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Volna még egy kérdésem, ezúttal is tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Vannak ezek a nagyon olcsó pendriveok az ebayen [link]
A kérdésem az lenne, hogy azon kívül hogy nyílván elég lassúak, van e valami probléma ezekkel ?
Tehát ha veszek egyet, akkor arra számítsak hogy 70 százalék az esélye annak hogy selejtet kapok és mehet a kukàba, vagy azért lehet őket használni? -
honda 1993
senior tag
Huha koszi szepen mindenkinek. akkor mostanaban nem erdemes arra szamitani hogy a kinabol rendelt cucc relative hamar megerkezik ?
Marmint az unnepek miatt. -
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Atlagosan mennyi ido alatt szallitanak az ebayrol ?
Kinabol rendelnek, de lehet hogy mashonnan is jon majd csomagom valamikor a tavolabbi jovoben.
-
honda 1993
senior tag
"Olcsóbban jössz ki ha simán fizetsz a Paypal-al, és ezen leírás alapján átállítod, hogy a bankod váltson."
Ezt ugy rted hogy nem kell kulon feltolteni a paypal egyenleget hanem egyszeruen csak megadom a bankkartya adataimat es ok intzik az utalast ?
Tehat siman csak a "buy it now"-ra kattintok, es megadom az adatokat ?
Mondjuk ezen leiras alapjan nem igazan lehet tajekozodni, mert mar nem egeszen ugy nez ki mint ahogy az ott le van irva.
-
honda 1993
senior tag
válasz
KoVee84 #49027 üzenetére
paypal.com akart lenni csak osszekevertem de mar irtam.
A lenyeg az, hogy azt hittem hogy a bank a paypal.com oldalan torteno regisztracio utan automatikusan kuldi a bankkartyat. Tehat hirtelen fel sem tunt hogy a paypass az nem egyenlo a paypal-al.
Ez a paypass kartya pedig az, amit nemreg igenyeltem a bankban ( bar azt nem tudtam hogy ez paypass kartya lesz)
-
honda 1993
senior tag
Az elozo kerdesem nem aktualis, csak felre ertettem valamit.
Viszont en nemreg igenyeltem egy uj bankartyat ( szamlaszam es a pinkod marad ugyan az ami most is) csak a kartya lesz uj.
Ilyenkor a paypass.com regisztraciokor megadott adatokat modositanom kell majd ? -
honda 1993
senior tag
Hali.
Nemrég beregisztáltam a paypass.com ra
Ezután 2 nappal (vagyis ma) kaptam egy levelet a bankomtól hoy a paypass kártyám készítése folyamatban van.
Viszont én ezt még nem igényeltem (tudtommal) neketek is automatikusan küldték?
Illetve ennek van valamilyen költsége?
Havidíj vagy egyszeri díj?
-
honda 1993
senior tag
Köszönöm mindenkinek.
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Azt honnan lehet tudni hogy egy adott termék új, vagy használt?
Mert csak néhány termék mellett van feltüntetve zárójelben hogy (new)
A többi akkor mind használt?
-
honda 1993
senior tag
válasz
Intruder2k5 #48976 üzenetére
Koszi.
-
honda 1993
senior tag
válasz
Intruder2k5 #48971 üzenetére
Azert huztam at mert mar megoldottam.
Koszi
Viszont kimaradt a paypal egyenleg feltoltes. Utolga az accountomon belul hol van erre lehetoseg ?
-
honda 1993
senior tag
De mondjuk a card number mellett levo logok kozott nincs ott az MKB.
Biztosan meg lehet adni azt is ?
-
honda 1993
senior tag
válasz
New Bluestar #48959 üzenetére
Koszi.
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Az MKB banknal lehet paypal szamlat nyitni?
Illetve meg van valami teendo a paypal szamla nyitasan kivul mielott nekilatok rendelgetni? -
honda 1993
senior tag
válasz
Degeczi #47676 üzenetére
es egyebkent van valami garancia a termekere ? ugy ertem hogy ha pl valamit megrendelek ( pl mem kari ) es nem mukodik, vagy nem azt kapom amit kertem, akkor visszautaljak a penzem ?
radi8tor1 haaat,csak kivancsi vagyok ( vagyis inkabb voltam. )
Transcend markarol pedig meg sosem hallottam,ez valami nagyon no name lehet XD
egyebkent valahol azt olvastam hogy valami fele anyagi vonzata megis csak van ennek a paypal utalasnak,mert a bankom fog lehuzni minden egyes utalÁskor.
ez igaz ?
-
honda 1993
senior tag
válasz
Winner_hun #47671 üzenetére
koszonom,de kozen magam is rajottem
xdhttp://www.ebay.com/itm/Hot-sale-Free-Shipping-New-64GB-Micro-SD-Microsdhc-Class-10-TF-Flash-Memory-Card-/161283021790?pt=US_Cellphone_Memory_Cards&hash=item258d379bde
es ez ? ez pl "buy it now" vagyis nem licitalos,hanem valoban ennyi es picit dragabb is .
-
honda 1993
senior tag
válasz
Winner_hun #47668 üzenetére
adom is
http://www.ebay.com/itm/HOT-64GB-Micro-SD-Micro-SDHC-Class-10-TF-Flash-Memory-Card-Free-Adapter-/231347235531?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item35dd5eaacb
es sajnos tobbek kozott azt sem talalom hogy hol van az elado felhasznaloneve,igy pedig nehez lenne megnezni a megbizhatosagat. ( hiaba nezegetetk kulombozo leirasokat az oldalrol,mert mind regi es mar teljesen mas lett azota az oldal) -
honda 1993
senior tag
válasz
Winner_hun #47658 üzenetére
koszonom..
azt nem tudod hogy hol lehet modositani az adataimat ?
vagy vasarlaskor megint meg kell/lehet adni hogy hova szallitsak ?
az arak amik ki vannak irva azok tenyleg ervenyesek ? gondolok itt a 2.000 ft-ert 64gb-os micro sd kartyara.
illetve kell szallitasi koltseget vagy adot illetve vamot fizetni ?
-
honda 1993
senior tag
udv regisztraltam az ebay-re,de nem jovok ra par dologra.
Country or region
Contact Name
Street address
Street address 2
City
State
ZIP codea street adress 2 hoz mit kell irni ? nem latom semmit ertelmet, ( esetleg egy masik cimet is meg lehet adni ? de akkor meg kellene egy city 2 is.
na mindegy.
2. kerdes. mi az a ZIP code ? ( en annyit irtam oda hogy nincs )
a legjobb az volna ha valaki leirna hogy mit hova irjak mert hiaba ertem hogy mi van odairva ha nem vilagos hogy miert van 2 valamibol stb stbelore is koszi
illetve meg annyi hogy hogyan/hol lehet feltolteni a paypal egyenleget ?es meg valami.
nem igazan ertem ezeket az arakat ( 1000 ft alatt van a 16 gb-os micro sd kartya) erre mÉg mit kell raszamolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest