Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
válasz SenorGrande #31523 üzenetére
Ha törölték is, kizártnak tartom, hogy úgy törölték, hogy a regelt e-mail címre figyelmeztetéseket, de legalább egy utólagos értesítőt nem hagytak.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz SenorGrande #31519 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy azt az accot nem törlik. A folyamatban lévő vásárlások, visszajelzések, ki nem fizetett fee-k az ebay felé stb. Szerintem tuti nem törlik. Írj a supportnak, ha az e-mail címedben biztos vagy. De néha behülyül a rendszer, előtte várj egy napot sztm.
-
-
mrgergoke
aktív tag
Hát aki ezt megnyerte az b****a meg, én miért nem találok ilyeneket?
Ha ezer forintot mondok, lehet, hogy sokat mondtam. -
mrgergoke
aktív tag
válasz atleticofan #31472 üzenetére
Ezt találtam:
Process is something like following:
<foreign sender> Accepted from sender
<foreign sort> Consolidated for local delivery
<foreign inspection> Arrival at international place of exchange
<shipping container processed> Consolidated for export (Export)
<USA customs> Isc <USA entry point>(usps)Left international place of exchange
<your region's sort facility> Sorting
<your city> Arrival at delivery point
<your home> DeliveredEz alapján én azt mondom, hogy most fog a Pesti központba kerülni, ahol kiszortírozzák, hogy mi hova megy.
Szerk.:
When the package tracking shows something like ISC, that means it is in USA and USPS will continue processing. NOTE: It will take several days for ISC (clearance) to change state to show package is continuing journey. The message can be confusing because it may say something like '....left...place of exchange....' - that just means it was offloaded at the ISC and is now going to customs inspection (which is where it may take some additional time to be processed)
Itt a válasz!
[ Szerkesztve ]
-
mrgergoke
aktív tag
Próbáld meg megkérni a kínait, hogy mondjuk $15-t írjanak rá, mert abban igaza van pepe091-nek, hogy kb. mindre 2-5 dolcsit írnak. Ha picit nagyobb a csomag mérete, akkor kérd meg őket, hogy $15-$20-t írjanak rá ($21 asszem az ÁFA határ). Akkor talán nagyobb az esélyed a szerencsére.
-
mrgergoke
aktív tag
Érdekelne engem is nagyon, hátha egyszer én is bekapom. Én a fizetésről kapott értesítőt (amit e-mailben kapsz fizetés után, így kezdődnek rendszerint ,,receipt for your payment to ...") küldeném el nekik. Ez tartalmazza a termék nevét, linkjét, a termék árát szállítással együtt. Szerint ennek elégnek kellene lennie.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz Santiagain #31457 üzenetére
Az igen! Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy véletlenül elsőbbségikhez csúszott a csomag.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz Santiagain #31455 üzenetére
Milyen posta volt? Úgy értem mennyit fizettél érte és mi volt a szolgáltatás neve?
-
mrgergoke
aktív tag
Ez kicsit elriaszt a postától. Nekem szerencsére még semmi bajom nem volt velük.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz Enszuke #31420 üzenetére
Nem az én vitám, viszont totyak a 2-3-szoros idő alatt plusz 4-8 hetet értett, mert annyi az alap szállítás is. Plusz 3 napot kibír bárki, minden postán előfordulhat az ilyesmi. Nem mindegy, hogy minek a többszörösét vesszük. Plusz egy hónapnak senki sem örül és jogosan feltételezheti, hogy a csomag nem fog már megérkezni. Ezek után persze (mint ahogyan azt a kínaiak is közlik a szállítási feltételeknél általában) visszakérhetjük a pénzünket és nem vagyunk kötelesek kifizetni ezeket a pár dollár értékű kütyüket.
-
mrgergoke
aktív tag
Ilyenkor már nem vagy köteles kifizetni, csupán jófejség, ha mégis. De szerintem is írj neki. Mail címet nem fog adni, mert újabban az ebay nem enged mail címeket küldeni, helyette valószínűleg egy virtuáli számlát fogsz kapni. Nem kell megijedni, semmi eksztra, csak egy saját részre kiállított számláról van szó. Általában egyedi esetekben küldenek ilyet, mint most. Megkapod e-mailben, pár kattintás, kifizeted és mindenki boldog.
Neked meg körülbelül reklámtáblát fognak állítani Kínában. Tudnék mesélni, hogy miért emeltek isteni magasságokba -
mrgergoke
aktív tag
válasz tamas1985 #31380 üzenetére
Ilyenkor speckó elbírálása van a dolognak. Legalábbis így szokott lenni. Nem vagyok ebben teljesen biztos, de úgy rémlik, egyszer ezt olvastam eBay-en valahol. Vaterán is így van egyébként, bár a méreteikből fakadóan közel sem biztos, hogy az eBay követi ezt a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest