Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
''es ez eleg is volt megint fel evre a magyar forumokbol.''
Most erre mondjam azt, hogy felkapaszkodtál az uborkafára és most Te vagy a valaki azért mert kimentél Angliába

Nem tudom mennyire olvastad végig a topikot. Megfordult a topikban Németo-ban, Usa-ban élő ember akik Mo-ról mentek ki.
Ők is kint már más mentalitásban élnek, sokan közülük sokkal rugalmasabban mozognak ilyen téren mint mi ami nem meglepő
De ilyet még egyikük se produkált, hogy lenézően ír egy se füle se farka hsz-t pedig elég rendesen ''bosszantották Őket'' a hülyeségekkel.
Szerintem nagyon kár volt hozzászólnod ehhez a topikhoz.
Ja meg
si tacuisses, philosophus mansisses -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok valaki tudna segíteni? Arról van szó hogy van egy ebayes cucc amit elvileg megnyerek de közben rájöttem, hogy mégse kell és jó lenne ha valaki felül tudna biddelni.
Arra gondolok hogy hátha van valakinek elfekvőben egy már nem használt nickje ebayen.
Aki tudna segíteni nagyon megköszönném tudom nem szép dolog nem szeretnék kidobni fölöslegesen sok pénzt.
1óra 20 perc múlva jár le.
Előre is köszönöm -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem elutalni pénzt pay palon. Egyik kedves PH!s fórumtárs megígérte, hogy segít de problémák léptek fel mert még a pay pal nem vette le a 1,5eurot a számlájáról és aug 31-ig zárolva van.
ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem elutalni pénzt pay palon. Egyik kedves PH!s fórumtárs megígérte, hogy segít de problémák léptek fel mert még a pay pal nem vette le a 1,5eurot a számlájáról és aug 31-ig zárolva van.
ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
sry, hogy idepofátlankodok de láttam van itt olyan akinek van dombornyomott kártyája.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
Anthony001 biztos 2XL-est akartál?
(ha igen sry, hogy megkérdeztem) -
kíváncsi
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
Szia!
''I am only taking orders from addresses in the US. So please do not bid if you want me to ship internationally.''
Pontosabban: ''Csak USA-ban lévő címekről fogad el rendelést. Kérem ne licitáljon ha azt szeretné hogy nemzetközileg postázzam.''
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
Nem jó a link

-
kíváncsi
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
Szia!
Adsz egy linket megmutatod mit vettél meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xbox Series X|S
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung kuponkunyeráló
- Fűnyíró topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ha igen sry, hogy megkérdeztem)
V/