Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Franciaországból jönne.
Amúgy ez ilyenkor egy futárcég aki hozza végig, vagy valahol ezt átadják magyaroknak? (illetve van egy magyarországi elosztó-raktár?) Főleg mert ha aznap épp nem vagyok, és direktbe hozzák külföldről (nyilván sok más csomaggal együtt), akkor megvár és addig nem indul vissza? Ezért lenne nekem logikus az első (tehát hogy van egy magyarországi elosztóbázis) csak nem találtam erről infót és gondoltam hátha nektek vannak erről konkrét infóitok."Oscar bácsi meg nem gyütt"
-
b.vr
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy rendelnék egy objektívet, aminél a szállítási mód "Express Int'l Postage" , csak közben pár napra meg el fogok utazni és kb pont akkoriban mikor megérkezne. De egyébként is érdekelne: ilyenkor ha épp nem vagyok otthon, akkor mi szokott történni? Ez olyan mint bármelyik házhozszállítós magyar futárcég hogy előtte nap kapok sms-t hogy másnap hozzák, és ha véletlenül elkerüljük egymást akkor telefonon megbeszéljük hogy legközelebb mikor, stb?
(a másik véglet meg ugye a Kínából rendelt kis értékű dolgok, az szabvány postai csomag, ha épp nem voltam itthon, hagytak értesítőt és bementem érte a postára átvenni)Szóval ennél az "Express Int'l Postage"-nél ez hogy néz ki?
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest