Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz Rommel6600 #3339 üzenetére

Aha, hát igen. A légkör nem biztos, hogy a legjobb. Bár nekem kellemes meglepetésben volt részem, mikor a múltkor bementem a délelőtti órákban a miskolci székházba és csak annyit láttam az egészből, hogy millióan vannak, száz év múlva majd csak sorra kerülök, aztán a kb. 60 pultból volt egy szabad és sorszámhúzás után azonnal hívott is egy kis csaj.

Na mondom ez érdekes, mert ha a cibbe megyek, akkor meg minimum 5-10 perc.

''Az OTP-nél ezt a junior-t néztem, azt mondták az a legolcsóbb arra a célra amit akarnék, de annak a szlavezetési díja ~260Ft/hó, kivéve a szerződéskötés évében amikor 0Ft/hó, de hát
    sokra megyek azzal a négy hónap ingyenességgel.''

Ez nem a sima lakosságié Visa Electronnal? Junior számlavezetési díja elvileg 0. De ha netán változtattak volna, akkor más bank után kell nézzek. :)

Nekem a kiszolgálás mindegy, mert általában csak befizetni járok, ott meg annyira nem szoktak gorombáskodni. :D Bár ha neked megér havi 119-et a kedves ügyintézők mosolya meg hogy kényelmes, nyugodt banki környezetben várakozhass, lelked rajta. ;)
    Na meg mint láthattad a kp. felvét is drágább, mint OTP-nél. :P

Nem mintha azt állítanám, hogy az otp egy baromi jó bank, de egyelőre ez a véleményem, majd ha vonják a számlavezetésit váltok Raiffeisenre. :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés