Hirdetés
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
válasz
Anthony001 #200 üzenetére
De megpróbálhatsz egyezkedni az eladóval hogy némi +$-ért szállítsa el hazánkba. Általában bejön.
Szerk: Júj el felejtettem lapozni, na mind1.
Amúgy viszont lenne egy kérdésem, ha az eladó oda írja, hogy confirmed címre postáz, akkor azt mennyire komolyan kell venni?
És még valami: attól hogy nem jelöli be, hogy elküldte, attól még feladhatta postán? -
fishmong3r
csendes tag
válasz
Nem tudom mire számítottál...
Van egy japán aukciós site is. Bátran licitálj ott is, majd én utólag lefordítom, hogy mit fogsz kapni és mennyiért, és, hogy nem szállítanak ide ;)
Najó nem vagyok paraszt. Szerintem gyúrj rá az angolra, talán ez lehet a tanulság. -
sasa311
veterán
válasz
az, hogy 17 vagy még nem gond, én is 16 évesen középfokúztam
Szerintem ha nagyon erőlteted inkább elküldi neked a cuccot, különben csak a költsége van veled. Sűrű elnézések közepette (kérj meg valakit, hogy megírja a levelet) kérd meg, hogy lécci-lécci most az egyszer küldje el ha már.... mittomén, találd fel magad ha elszúrtadEgy próbát megér. Mástnem tényleg kapsz egy negatív bejegyzést és egy fekete pontot. Nomeg ha nem küldi el, akkor ki is toltál emberrel
-
Bash
őstag
válasz
Akkor bele kell egyezni, hogy elállsz a vásárlástól. Ez az egyetlen módja annak, hogy megússza a rá háruló költségeket.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ne válaszolj
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest