Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz hevizms #23142 üzenetére
Pont emiatt tévedtem ide, bár nem ebay hanem pandawill rendelésem, szintén 18.-án rendeltem, csak nekem 25.-e óta semmi.
2012.08.24 19:56 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.24 22:49 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroadLehet, hogy inkább singapore post-ot kellett volna választani 3-4 dollárral többért, azt mondják az 10-12 napnál nem tart tovább.
-
SUPREME7
addikt
Na ezt már szeretem Végre haladnak a srácok
2012.09.03 01:14 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.09.04 09:47 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Akkor csak van rá esély, hogy péntekig megjön
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Bár nem ebay-es cucc, de ott is mennek az ilyen utángyártott cuccok. Csak óvatosan, főleg ha ajándék lesz(lenne).
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, tudtok valamit arról, hogy most Kínában ünnep van, vagy már vége? Foglalkoznak megrendelésekkel?
Kedden rendeltem meg és azonnal ki is fizettem egy laptop zsanérpárt, hongkong-ból jön a cucc, economy shipping, és ha jól értelmezem akkor ez "Seller dispatches within 1 day after receiving cleared payment. " azt jelentené, hogy miután kifizettem, egy napon belül feladják, nem? Azóta semmi változás, semmi reakció, csak az automatikus feedback a gyors fizetésért.
-
SUPREME7
addikt
válasz Tamás88 #28951 üzenetére
Nem jött semmi. Viszont most találtam egy ilyet. Ha ez igaz akkor még várhatok rá több mint egy hetet mire feladják ....
Date of Chinese New Year 2013
The first day of Chinese New Year 2013 (Chun Jie / 春节 2013) will be celebrated on Sunday, 10 February 2013, and the festival will last for as long as 15 days, till the Sunday, 24 February 2013. -
SUPREME7
addikt
Valaki mostanában royal mail-el rendelt valamit? A posta, vagy a GLS szállítja? Ezt is múlt hét elején rendeltem meg, kaptam trackinget, de se a posta se gls nem eszi meg ...
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Zozzant #28986 üzenetére
Ez rendben van, néztem már itt is, csak azt nem tudtam, hogy a posta szállítja ki vagy a gls. De itt se talál semmit egyébként a tracking numberre.
Royal mail oldalán:
Your item, posted on 14/02/13 with reference RU214759922GB has been passed to the overseas postal service for delivery in HUNGARY.
Egyébként nem vagyok türelmetlen, de direkt kifizettem a ~10 fontot, mert 2-4 napot írtak szállítási időnek, de még csak követni se tudom.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz kirkri #28988 üzenetére
Á köszi, akkor ezek szerint itthon már nem követhető. Óriási. Ez egy laptop kijelző, és nem akartam, hogy itthon hurcolják összevissza. Amilyen mázlim van tuti, hogy holnap hoznák amikor nem leszek itthon. És így még a GLS-t se tudom felhívni, hogy van ez a csomag, hozzák x címre, mert nem tudok mire hivatkozni.
-
SUPREME7
addikt
Érdekes:
http://www.trackitonline.ru/
15.02.2013 00:00 || Send item abroad (Export) || Gls Hungary
Itt látja, sőt elvileg már a GLS-nél volt pénteken?
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #28952 üzenetére
Na úgy tűnik a kínaiak is elkezdtek melózni. 1hét után ma kaptam a mailt, hogy feladta és, hogy a feltorlódott csomagok miatt várható a szállításban is csúszás. Nagyon remek.
please pay attention on this wning to chinese national days and the coming holidays, the number of shipping package is intensively increasing, which caused the Hong Kong airport and chinese airport’s package amount are overload.So there will be some delay for the arrving time on internationl shipping.thanks very much for your kind understanding.
-
SUPREME7
addikt
válasz Tamás88 #29061 üzenetére
Én most bár nem volt célom, de tesztelek 1-2 szállítást. Jön Angliából a royalmailel, ami most frissült, hogy már alsónémediben van a gls-nél. Van még egy hongkong post, bár kínából már rendeltem jópárszor, eddig a rekord 12 nap volt, meg most berendeltem amcsiból is usps-el egy kis alkatrészt. Úgyhogy meglehetősen nemzetközi lesz a kis feltámasztott laptopom
-
SUPREME7
addikt
Valakinek mostanában tapasztalat USPS first class mail-el? Ez ugye csak USA-n belül követős, azért nem frissül a tracking? Aki rendelt mostanság, mennyi idő alatt ért ide?
-
-
-
SUPREME7
addikt
válasz Grande Ale #29191 üzenetére
Én is véletlenül volt, hogy beraktam fizetésre termékeket, de én nem írtam az eladónak, szimplán beraktam archive-ba és azóta nincs is semmi vele.
-
SUPREME7
addikt
Azt hiszem új rekord (nekem) készülőben. 20.-ai postázás kínából, és már a vámon figyel. Bár vagy 5 nappal később küldte, mint a kifizetés az ünnep miatt, de jól belehúztak
2013.02.20
11:56 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.02.21
14:36
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.02.23
21:30
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.02.23
21:33
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
SUPREME7
addikt
válasz kirkri #29284 üzenetére
Akkor viszont nem tudom, ha ugyanannyi, akkor az utóbbit válaszd. Hacsak nem bízol jobban a postában. Például ha nem vagy otthon, legalább még aznap be tudsz menni érte a postára. A GLS-t meg hívogathatod, vagy várhatod másnap egész nap És szerintem semmivel se kezelik jobban a csomagokat.
Pár napja jött meg Angliából a laptop kijelzőm, és a futár egy kézzel a szélén fogva kikapta a kocsiból, bár nem tudhatta mi az, de gondoltam magamba, látván a jócskán meggyűrt dobozt, hogy legalább előttem kezelhetné törékenyként azt a nyamvadt dobozt. De szerencsére szépen be volt csomagolva, így sértetlen volt.
-
SUPREME7
addikt
-
SUPREME7
addikt
Na a vám vagy a posta hazavágja a rekordomat. 20.-án feladott csomag kínából, 3. napja átment a vámoláson, de még sehol semmi. 19.-én feladott levél usa-ból ma megjött.
-
SUPREME7
addikt
válasz intercooler #29379 üzenetére
Nekem levélként jött egy alkatrész, pont ma érkezett meg, és szintén 24.-én frissült utoljára ugyanezzel a bejegyzéssel. Csomagként viszont lehet, hogy rámennek a vámon.
-
SUPREME7
addikt
válasz akela91 #29398 üzenetére
Hát ez jó kérdés, ilyet találtam róla.
Az Európai Unión belül - a jövedéki termékek kivételével - nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mit vásárolhatunk, illetve mit vihetünk magunkkal, abban az esetben, ha a vásárlás és a kivitel magáncélból történik.
Részletesebben:
http://www.euvonal.hu/index.php?op=mindennapok_utazas&id=22
Gondolom, ha kereskedelmi céllal veszed, és el akarod adni, itthon ugyanúgy adóznod kell utána, viszont magán célra nem hiszem, hogy lenne korlátozás. Legalábbis én ebből ezt szűrtem le.
(#29400) csomi3 Azért ne hagyd, hogy megvezessenek, időben nyiss case-t. Annak már rég ide kellett volna érnie, ha valóban fel lett adva. Se vám, se más akadálya nincs.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz TheWich #29405 üzenetére
Aláírásos mivel csomagként jött. Ami amcsiból jött levélként, pici USB port laptopba, azt tegnap csak bedobta. Ez most zsanérpár a laptophoz.
bul07: Nem az volt sok, hogy ideért kínából, mert az engem is meglepett, hanem amit a vámolás után ültek rajta. Tavaly amiket rendeltem, mondjuk azok webshopos cuccok voltak, akkor még nem ebay-eztem, azok rendre 20-25 nap alatt jöttek. Karácsony előtt jött egy fülesem 11 nap alatt, én már azon megdöbbentem. Ez meg átjött 8 nap alatt még így is.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
50-50. ~$59 éppenhogy 45Euro alatt van jelenleg. Ha ajándékként küldi (Ajándék küldemény, ellenszolgáltatás
nélkül) akkor az 45Euroig vám és áfamentes. -
SUPREME7
addikt
Van valakinek tapasztalata, hogy teljesen új laptop kijelző megadta magát 2hét után de már adtam pozitívat. Írtam az eladónak, csatoltam képet, hogy csak csíkokat ad a kijelző. Angliából rendeltem, 6 hónap garancia van rá, és elég jó értékeléssel bír az eladó (504256/99%). Reménykedhetek, hogy nem hagy sz@rban és küld egy másikat, vagy vissza kell postáznom neki, saját költségen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest