Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
válasz
Napfénysüti #16 üzenetére
Én edzéshez és futáshoz is használtam az előzőt, az újat egyelőre csak edzéshez.
A pro2 tökéletesen használható volt mindkettőhöz, néha picit meglazult a fülemben, ilyenkor kis nyomással gyorsan passzentosra lehetett illeszteni, de kiesni sosem esett ki. Direkt fejrázással sem esik ki.
Ahogy korábban írtam a pro3 érzésre jobban illeszkedik a fülembe már a gyárilag felrakott gumival is, edzésnél kevésbé tapasztaltam a "lazulást", futást egyelőre még nem próbáltam benne.
Szerintem ha megtalálod a megfelelő méretű gumit, amivel megfelelően illeszkedik, akkor nem lesz problémád vele. Én szoktam azt is csinálni, hogy azt a gumit teszem egyikről a másikra, ami már bevált, bejáratódott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bluetooth 5.3, LE Audio, LC3, aptX Adaptive, aktív zajszűrés, mindezt továbbra is száz dollár alatt. Hol a csali?
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest