Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
Digestive #2392 üzenetére
ha nem oldják fel, akkor nyilván új acc lenne, dehát 0ról elkezdeni, megint megvenni, pénzelni ezeket a faszkalapokat, na azt nem. Fájó, mert kb egy 10éves acc, rajta jónéhány címmel.... meg kb egy milla zseton bennmaradt amit nem tudtam még eladni
addig fogom hajtani, míg vissza nem adják. Nonszensz, basszanak ki a játékból 1 napra, vagy 1 hétre, vagy ilyesmi, de a teljes accot bannolni ezért, az szerintem a legalja. Mégha halálos fenyegetést írtam volna, aztmondom jólvan, megérdemlem, de errewoody - hát igen, ennyi eszem van nekem is sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest