Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarbenede
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A pentium 2es részben poén. Viszont gondolom tudod, hogy az ea a googletől bérel szervereket. Belépésnél legtöbbször Németországra rak, de néha olasz vagy lengyel. Lehetnek különbségek.
A trabantos példát nem értem, hogy miért nem érted. Ha csak trabantod van, akkor nem tudod gyakorolni, hogyan kell bevenni egy kanyart egy sportkocsival gyorsan, szóval soha nem fogod tuni bevenni. Ez ilyen egyszerű. Ha 1 másodperc a ballrow, és gyakran be sem veszi a gombot, amit nyomsz pontosan, akkor nem fog menni a ballrow tivela. Bár ezt a mozzanatot eleve szánalmasnak tartom.
Az internetről én tehetek? A legfontosabb, hogy a játék azért tehet mert kamuzik. Ha pl benyomok egy gombot, és végül nem történik semmi, vagy csak egy másodperccel később, akkor illene valami kis pocket losst, vagy delayt kijeleznie nem? De nem. A játék stabil 24 ping. Eleve nem látod a te és az ellenfél pingjét. Nem is tudsz így dönteni mibe mész bele. Emiatt a játék tehet róla. Na meg, azért az is látszik, hogy nem feltétlen a ping számít. Valószínűleg a net stabilitása. Nekem pl bármit csinálok, a meccs elején ugrál a ping folyamatosan 4-8as skálán. Ha van egy alap késleltetés a meccs elején beállítva, azt valószínűleg nem babrálja a játék az ingadozó nethez.
Amúgy meg nyerek meccseket. Tegnap 240hz-re felhúzva, Jinxb1rd tanácsai miatt kábelt kicserélve, full screenen, gsync kikapcsolva egész jó volt a játékmenet. Fel sikerült jutni 2. Osztályba. Ott most csütörtökig meg is pihenek
ja és elég alap csapattal a 1,2 millàhoz nem nyúlva. De ennél feljebb a ballrow trivela meg szögletből mindig fejelek nélkül valszeg nem fog menni. Na meg nem költök évente sok száz ezret, mint a profik egy olyan "kompetitív" trágyára, ahol rushba egy csapattárs eltávolítás funkciót sem sikerült beletenni 
Ja és még egy. Elég vicces, amikor valaki a körülmények nem fontosságáról beszél konzolon. Te, amiben hátrányban lehetsz kikapcsolt crossplay mellett a többiekkel szemben, az a tv. Ez 10-100ms ping különbség lehet kb. Tv-től beállítástól függ. A pc-sek között viszont nagyobb a szórás. Van szabyka 4k millió fps, maximum setupja, és a minden szarul beállítva budget pc 60hz-en. Azért ez is számít kicsit. És egy szint felett nüanszok is számítanak.
Te amúgy meg mindig azon dühöngsz sokat, hogy millió xg-re kikaptál. Úgy érzed mindig ezzel ellened van a játék. Az ellenfél vak. Erre nekem annyi a saját VÉLEMÉNYEM, az én tapasztalatom alapján, hogy amikor a játékban minden nekem áll, az ellenfél 12szer gyalogol át a labdán de nem szerzi meg, az ai-ja amatőrön van, minden labdát elveszek tőle simán (pedig magas osztályba jutott),minden labda hozzám pattan vissza, ezeken a meccseken cserébe a kapusa mindent kivéd és egy helyzetből lő gólt. Mert ahelyett, hogy ez a kompetitív játék össze se sorsolna minket, inkább ilyen szar dolgokkal kompenzál, és hülyíti azokat, akik vakok szeretnek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja és elég alap csapattal a 1,2 millàhoz nem nyúlva. De ennél feljebb a ballrow trivela meg szögletből mindig fejelek nélkül valszeg nem fog menni. Na meg nem költök évente sok száz ezret, mint a profik egy olyan "kompetitív" trágyára, ahol rushba egy csapattárs eltávolítás funkciót sem sikerült beletenni 
LendvaiFeri1
Kristof_94