Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ez vicces, jelenleg Pesten élek de alapjáraton Szabolcsi vagyok illetve laktam Debrecenben is szóval volt szerencsém több helyről is játszani. Egyik sem volt olyan vészes, hogy ne lehetett volna meccset nyerni. Az, hogy lekerült a pentium 2es szerverekről megint mit akar jelenteni?

A legtöbb ember sosem abban keresi a hibát, hogy ő szar vagy kevés hanem mindig a játék a hibás. A fifa egy szar játék, de nagyon szélsőséges körülmények kellenek ahhoz, hogy annyira rossz legyen mint amilyennek néha leírjátok.
A monitor vs tv egy valós "probléma", de nem akkor ha 7 wines játékos valaki. Ehhez először normálisan kéne tudni játszani, hogy az ilyen finomítások számítsanak.
Egyébként ha annyira szar a kapcsolatod, hogy teleportál a játékos az mitől lesz a játék hibája? Nem a neted tehet róla? Innentől kezdve feleslegesen idegesíti magát valaki olyan dolgon amin nem tud változtatni. Vidéken én is 50es pingel mentem 14-16 wint 2 éve, és? Megtanultam együtt élni vele, már tudtom mikor mi, hogy fog működni. Ez mindig csak gyakorlás.
"Mit gyakoroljunk? Hogyan lehet lyukas kerekű trabanttal 130-al bevenni a kanyart?"
Egy ilyen mondatot maximum akkor írhatnál le ha egyébként egy kurva jó játékos lennél, addig nem igazán értem mi a lényege az egész mondandódnak.#930Jinxb1rd
Egy fps játékot még mindig halál feleslegesen hasonlítasz a fifához, mert maximum annyi közös van bennük, hogy mások ellen játszol. Itt nincs akkora létjogosultsága az fps-nek mint ott. A monitor vs tv vita nem fog számítani mindaddig míg valaki az alap játékokat vagy védekezést sem tudja megcsinálni a játékban.
Ez még mindig az a vita mikor a külső tényezőket akarod jobbá tenni holott a játékod ezer sebből vérzik. Elárulom neked, hogy amíg nem jó játékos valaki addig mindkét esetben nagyjából hasonló eredményt fog elérni a legjobb setuppal mint egy szarral. Ezek nem számítanak annyit mint az emberek gondolják. Ezért szeretem többek között mikor az emberek kuncsorognak a profik taktikája miatt. Baszhatod tekkz 4231 taktikáját ha nem játszol olyan szinten. A gyerek top játékos lenne bármelyik taktikával, csak neki épp ez tetszik és ennyi.
Az, hogy valakinek szar a nete és 90-es pingje van vagy épp szar a gépe és szaggat a játék egy olyan dolog ami bár külső tényező de a te hibád. Mintha amiatt sírna valaki, hogy a corsa-val miért nem nyerhet a Nascaron. Attól, hogy szar a játék ez még a játék hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Vivobook S16 S3607QA-PL018W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LendvaiFeri1
Kristof_94