Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Dede, abszolút jók. Inkább nézegetem ezeketet, mint a nők kajás fotóit instán.

Tegnap próbáltam egy férfi-női vegyes teamet összeállítani 83-as rate-ig, de kiütközik, mi a probléma a női oldalon a nagy ratek ellenére is és igazából teljesen jogos és reális.
Jórészt a focisták nagy része medium work rate-tel rendelkezik, alacsonyak (CB-k, GK-k kiesnek így és a cm-ek is inkább így), vagy alacsony a tesztoszteron szintjük és nem olyan aggresszívek. Azt is gondolnám hogy jobban össze lehetne mosni chembe kétspanyol ligát, de nem igazán könnyű.
Viszont mindegyikük gyorsabban fut az átlag focistáknál, szal széldőbe vagy camnak esetleg jók lehetnek. Jó ST-t nem találtam. De ezt csak 83-ig nézve.És ami nagyobb baj, hogy a nem szép nőket valahogy nincs kedvem a csapatba pakolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest