- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Elvileg nem lehet már 20%ot lecsippenteni belőle, csak 10et.
Az 1 hét előny főleg a tradereknek számít amúgy. Meg nyilván aki nem bírja ki/fél tőle, hogy lemarad. Én még nem tudom melyiket veszem majd, most váltok át ps5re végre, friss account lesz.
Más: Azt nem tudom, hogy arra az email címre regisztrálja majd a játékot, amin a ps account van? Most a 2. Számú emailemen megy a játék PCn, de a ps5 tel kapcsolatos dolgaim a fő emailemen futnak. Oda fog kerülni akkor a játék is majd? Csak azért, mert azt az emailt utoljára talán a 20ban használtam (mármint a fiával kapcsolatban), ott volt a web app stb, most értelem szerűen oda nem tudok még belepni, mert évek óta nem vettem játékot rá. De ha megveszem, akkor úgy veszi majd gondolom, mint egy friss accot, és majd idővel feloldja a transzfert stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest