Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Elvileg nem lehet már 20%ot lecsippenteni belőle, csak 10et.
Az 1 hét előny főleg a tradereknek számít amúgy. Meg nyilván aki nem bírja ki/fél tőle, hogy lemarad. Én még nem tudom melyiket veszem majd, most váltok át ps5re végre, friss account lesz.
Más: Azt nem tudom, hogy arra az email címre regisztrálja majd a játékot, amin a ps account van? Most a 2. Számú emailemen megy a játék PCn, de a ps5 tel kapcsolatos dolgaim a fő emailemen futnak. Oda fog kerülni akkor a játék is majd? Csak azért, mert azt az emailt utoljára talán a 20ban használtam (mármint a fiával kapcsolatban), ott volt a web app stb, most értelem szerűen oda nem tudok még belepni, mert évek óta nem vettem játékot rá. De ha megveszem, akkor úgy veszi majd gondolom, mint egy friss accot, és majd idővel feloldja a transzfert stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest